{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha MT-09

Kr. 148.990
71 visninger | Oprettet:      



Type:
Transport
Årgang:
2024
Kilometer:
0
Motorstørrelse (ccm):
890
Hestekræfter:
119

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

I løbet af det seneste årti har MT-09 cementeret sin status som et sandt Yamaha-ikon, og nu er der en helt ny dimension af The Dark Side of Japan. Alle de kvaliteter, der gør MT-09 førende i sin Klasse er blevet løftet op til det næste niveau med introduktionen af Y-AMT. Bliv ét med MT-09 som aldrig før, og fokuser på den adrenalin-fremkaldende acceleration og den superpræcise håndtering med gearskift, der er kogt ned til en sportsbetonet og smart, fingerbetjent gearvælger (MT) eller en fuldautomatisk gearkasse (AT).

Hænderne er nogle af de mest højtydende og taktile værktøjer, den menneskelige krop har at byde på. Det er derfor ikke kun hurtigere at skifte med hånden alene frem for kombinationen af hånd og fod, det kræver også mindre reaktionstid, hvilket åbner for en helt ny oplevelse af spændingen ved CP3-motoren. MT giver hurtigere og mere konsekvente koblingsfrie gearskift lige ved hånden via en intuitiv og praktisk vippekontakt, som gør det muligt at slippe MT-09'erens sande præstationer løs med dens fulde sportsbetonede potentiale.

Denne revolutionerende gearskifteoplevelse giver dig mulighed for at hyper-fokusere på MT-09's præcise styrevillighed, bremsning og rendyrkede acceleration. Med en mere intensiv køreoplevelse når samspillet mellem kører og maskine et helt nyt niveau under de mest sportsbetonede køreforhold. Alternativt kan du forenkle gearskiftet endnu mere med AT, en fuldautomatisk gearkasse med to muligheder, der passer til forskellige kørescenarier.

- Y-AMT er lige nu det lætteste auto-shift system på markedet.
- Èt komplet system som både tilbyder Manuel og 2 Automatiske skifte modes.
- Systemet tillader konsekvent gearskifte med en hastighed på 0.1 sekund.
- Smart Key system
- Mode selector


HUSK at du altid får 5 års garanti på din nye Yamaha hos os og vi tager gerne din brugte MC i bytte!

Vi tilbyder også favorabel finansiering via Santander Consumer Bank - Spørg for tilbud!

MFF Forsikring - ansvar & kasko Måske Danmarks billigste motorcykelforsikring - lad os give dig et rigtig godt tilbud...

Kontakt


Vis telefonnummer
5230 Odense M (Fyn)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce