1.343 visninger
|
Oprettet:
Løbet tør for ideer - Nytårs menu {{forumTopicSubject}}
Har hovedretten og desserten på plads.
Vi mangler af finde på en forret, så er der nogle der har nogle gode rås mht sådan en sag ?
Er udlært kok, så kan magte det meste.
feb 2009
Følger: 11 Følgere: 31 MC-er: 2 Emner: 2 Svar: 927
Mvh jens
feb 2009
Følger: 11 Følgere: 31 MC-er: 2 Emner: 2 Svar: 927
Mvh jens
feb 2010
Følger: 54 Følgere: 344 Emner: 968 Svar: 13.460
dejligt.....
mvh
feb 2009
Følger: 11 Følgere: 31 MC-er: 2 Emner: 2 Svar: 927
jul 2007
Følger: 51 Følgere: 50 MC-er: 2 Emner: 52 Svar: 325
Rejeroulade er et hit... lav den dagen før eller mindst et par timer før den skal bruges, så er konsistensen bedst.
Godt nytår..
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 MC-er: 2 Emner: 10 Svar: 304
En consommè af jomfruhummer med ravioli, stegt hale, hvede skum og krydderurte slør
-Rillette af vildkanin med foie gras og løgsymfoni
-Ballotine af vagtel, confit af lår i symbiose af chili og mango
-Roulade af laks og nytårstorsk i variationer kunne evt. serveres med champagne marineret vintergrønt, sprød grissini og melon-chutney
jun 2008
Følger: 7 Følgere: 4 MC-er: 1 Emner: 12 Svar: 76
okt 2011
Følger: 1 Emner: 54 Svar: 1.066
aug 2009
Følger: 3 Følgere: 3 Emner: 127 Svar: 819
aug 2008
Følger: 5 Følgere: 5 MC-er: 1 Emner: 23 Svar: 413
aug 2007
Følger: 1 MC-er: 2 Emner: 16 Svar: 285
dec 2004
Følger: 22 Følgere: 22 MC-er: 2 Emner: 82 Svar: 687
http://www.google.dk/search?q=verdens+bedste+forret&hl=da&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=VHf7TuGGJofRsgb4go2MAQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA0Q_AUoAQ&biw=1920&bih=979
aug 2009
Følger: 8 Følgere: 7 MC-er: 1 Emner: 25 Svar: 474
(link fjernet)
Synes selv der er flere gode bud...
Tjek den ud
mar 2009
Følger: 69 Følgere: 375 MC-er: 1 Emner: 497 Svar: 11.686
mar 2009
Følger: 69 Følgere: 375 MC-er: 1 Emner: 497 Svar: 11.686
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.752
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
Serveret på en bund af Basilikummayo og en lille kompot af rødløg og Tomat vendt på panden i Balsamico, Olivenolie, sukker og skvis lime eller appelsinsaft.
Løbet tør for ideer - Nytårs menu