{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
982 visninger | Oprettet:

Kørekort nyt fordæk skæv forhjul. {{forumTopicSubject}}

Jeg samler lige et par spørgsmål under denne lidt mærkelig overskrift.

Nå så kom kørekortet da endelig i hus torsdag. Rart at måtte køre lovligt nu. Ræste lige ud på en 30-40 km tur for at nyde det.

Fandt så ud af at man får ufatteligt meget vind når man kører på sådan en rebel som min. Så skal ud og have mig en vindskærm. Erfaringer på det felt modtages gerne mht. model m.m. men har kig på et par stykker anbefalet på rebel450.com

Er der andre end mig der har oplevet at føle sig tappet for energi når man er blevet blæst godt igennem på en længere køretur eller er det blot fordi jeg er begynder.

Nyt fordæk: Jeg fik idag fredag et nyt fordæk monteret. Det viste sig desværre da han skulle afbalancere hjulet at hjulet var ret så meget skævt. Der er tale om et egerhjul. Det bærer ikke præg af at have været styrtet.

Men styret sporer også lidt skævt i forhold til forhjulet. så har en mistanke om at den har været væltet.

Kan man få sådan en rettet op hos en specialist i det eller kan man lige så godt købe et nyt hjul. Han havde haft en anden rebel i sidste uge magen til der også havde samme problem.

Skævheden mærkes ved forskellige hastigheder som en lidt ujævn rysten i styret. Lidt trættende i længden men ikke overdrevet umuligt at leve med.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kørekort nyt fordæk skæv forhjul.
  • #1   29. jun 2007 Jeg kan ikke hjælpe dig med dit forhjul, men mht at være godt mørbanket efter en blæsetur, så har jeg det på samme måde....træt på en rigtig fed måde.....men jeg tror nu ikke det er fordi, man er nybegynder.....jeg er sgu også bombet en en times travetur langs vestkysten i blæsevejr....eller en runde golf i blæsevejr for den sags skyld...tror bare det er al den friske luft, som man ikke normalt får.

    God vind og go tur

    Vi ses derude


  • #2   29. jun 2007 Rart at høre andre også plages af vinden, især hvis man som jeg ikke hører til i sværvægtsklassen. Jeg købte en lille Givi skærm til min 1100 Drag Star og det havde stor virkning. Købte den hos Special for 750.
    Dit forhjul kan rettes, på egerhjul kan man stramme og løsne efter behov, har hørt om en der kan denne kunst her i aalborg området. Siger til, hvis jeg kommer itanke om hvem det er. Det var værd at prøve inden du køber et nyt hjul. Kig osse efter, om der er skævhed i forgaffel benene.


  • #3   29. jun 2007 Køb dig en lukket hjelm...

  • #4   30. jun 2007 he he føler mig oz "smadret" idag,

    har været 4 timer på køreteknisk anlæg og var desværre nede og ligge, men så er det jo bare op igen,

    mennn føler mig lidt "mørbanket" og er begyndt at blive blå her og der.

    Håber snart at få kortet så jeg kan komme ud og køre langt også


  • #5   1. jul 2007 Hej folkens. Jeg har lige været lidt optaget så vender først tilbage nu. Det lyder som om det er et kendt fænomen det at blive træt. Og det er da også rigtigt at jeg har det lige sådan efter en runde golf som jeg kun spiller et par gange om året så det er nok bare sådan det skal være.

    Jeg vejer selv kun 60 kg og skal holde mig oppe ved at holde pænt godt fast da jeg sidder meget ret op. Derfor vil jeg helt sikkert også prøve en vindskærm. Der er en model der hedder "spyder" fra et mærke jeg ikke kan huske. Den passer vist fint på en rebel.

    Vedr. egerhjul så havde jeg også en forestilling om at en eller anden i landet kunne fikse det for en overkommelig skilling. Det er jo næppe nogen videnskab hvis man er udlært mekaniker at stramme sådan et hjul op.

    Jeg kører med en fullface hjelm. En Caberg Justissimo som jeg er ret glad for. Men kunne også godt bruge at nedbringe støjen i den for den er oplukkelig og støjer meget.

    Den dag jeg kørte havde jeg også været til køreprøve et par timer før så derfor må jeg nok lige prøve at køre en længere tur igen og se om det giver samme resultat. Ikke at det gør noget at blive træt men havde regnet med at kunne køre op til 100 km. ud og 100 km hjem igen når jeg skulle besøge noget familie. Så er der ikke meget ved at skulle have sig en morfar hver gang man når frem.

    Efter kravlegård var jeg også totalt smadret. Det var en af de varmeste dage i år og så i fuld påklædning. Jeg kunne næsten vride vandet ud af mine handsker.

    Nå tak for input. Og ja nu kan jeg jo også tillade mig at sige "vi ses derude"


Kommentér på:
Kørekort nyt fordæk skæv forhjul.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce