{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
523 visninger | Oprettet:

Bagsædedæksel og andet {{forumTopicSubject}}

Hej,

I går anskaffede jeg mig en fin Yamaha FZR 1000, som er ombygget til en streetfighter. Sædet/bagenden er fra en Kawasaki Ninja, og der er ikke noget bagsædedæksel på den (kun bagsædet). Det vil sige, at bagsædet hele tiden er frit ligesom førersædet. Jeg vil derfor gerne have fat i et bagsædedæksel, som fra tid til anden kan erstatte bagsædet. Jeg ville mene, at det er sådan en her: http://www.kawasaki.dk/product.asp?Id=340E4B4EEE0&Sub=5&SId=340E41B8884 - den skal bare være hvid. Jeg kan ikke rigtig se dækslet hos nogle forhandlere, så håber I kender et sted, som har det.

Ydermere har jeg selvfølgelig også brug for en lås/alarm. Jeg har kigget lidt på en Oxford BOSS Disc Lock, men jeg kan se, at der i forummet er delte meninger om den. Generelt mere positive end negative. Er den pengene værd?
Derudover har jeg også kigget på nogle kædelåse, da jeg har tænkt mig at sætte skivelås foran og kædelæs bagpå, som så også bliver låst i et anker, som sidder i muren. Jeg har haft kigget på en ABUS og så den her fra thansen.dk: http://thansen.dk/product.asp?c=2837086038&n=-1514326119&pn=-1514326101 - men er thansens noget skrammel?

Til sidst mangler jeg også noget nyt mc-tøj. Ville være dejligt, hvis I kender en god forhandler i Nordjylland. Selv har jeg kigget lidt i Jensens Bike & Cars i Nørresundby. Har også svært ved at vælge om det skal være tekstil eller læder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bagsædedæksel og andet
Kommentér på:
Bagsædedæksel og andet

Annonce