{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.234 visninger | Oprettet:

Sindsyge k*lling / hjelm kaput? {{forumTopicSubject}}

I aftes var min kæreste og jeg lige ved at blive kørt ned af en dame der kom kørende i den forkerte side af vejen (illustreret på kortet - se link 1).
Hun er den røde streg og vi er den blå (det røde kryds er der hun bor).
Vi kommer altså kørende stille og roligt hen af vejen og skal til at dreje. Halvejs inde i svinget når jeg at lave en katastrofeopbremsning idet jeg kan se der kommer en bil kørende i vores vejbane med relativ høj fart. Min kæreste som sidder bagpå bliver rykket ind i mig pga den hårde opbremsning (vi slår hjelmene sammen - man kan faktisk se på kærestens hjelm hvor hun ramte min - se link 2 og 3). Der skete heldigvis ikke noget alvorligt..

Jeg stiger af og konfronterer hende med den måde hun kørte på (læs: IDIOT, KAN DU IKKE FINDE UD AF AT KØRE BIL?! osv.......).

For helvede jeg havde bare lyst til at gi hende en ordenlig en på hovedet, men jeg ved at vold løser ingenting.Jeg har dog stadig lyst til at skræmme hende på en eller anden måde, så hun kan blive lidt forskrækket....

Men men men, så læste jeg lige på shoeis hjemmeside (jeg bruger en Shoei X-spirit) at: Is a crashed / dropped helmet still safe to wear?
Current safety helmets are designed to absorb the energy of an accident by being destroyed. Even a small impact can damage the integrity of the shell or the inner liner. Quite often this damage may be unnoticeable to the untrained eye. Therefore, any helmet involved in an impact should not be used again.

Mit spørgsmål er så om jeg bør være bekymret om min hjelm mon har taget skade? Der er vidst ingen synlige mærker såvidt jeg kan se på den - men på kærestens hjelm kan man tydeligt se hvor den ramte (se billede).

Kan jeg kræve erstatning fra damen? Der var ingen politi eller noget indblandet idet der tilsyneladende ikke skete noget.

Kort - link 1 http://www.svrider.dk/forum/index.php?action=dlattach;topic=3763.0;attach=2156;image

Hjelm - link 2 http://www.svrider.dk/forum/index.php?action=dlattach;topic=3767.0;attach=2163;image

Hjelm - link 3 http://www.svrider.dk/forum/index.php?action=dlattach;topic=3767.0;attach=2165;image


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sindsyge k*lling / hjelm kaput?
Kommentér på:
Sindsyge k*lling / hjelm kaput?

Annonce