{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.395 visninger | Oprettet:

kristian n
kristian n
Tilmeldt:
29. mar 2008
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 41

Omdysning af karburator? {{forumTopicSubject}}

Jeg har sat kn-luft og oliefilter samt skiftet udstødning, så nu tager min mc (gsf 650 luftkølet)ikke gassen godt. Er en indstilning af karburatorene noget man selv kan gøre ordentligt? Eller kan i anbefale en mekker på sjælland, til opgaven?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Omdysning af karburator?
  • #1   18. nov 2009 Den skal en tur på et felt for at du er sikker på den er kørt ordentlig ind.

  • #4   18. nov 2009 generelt, hvis man er i tvivl, så lad profferne tage sig af det, for det er ikke det nemmeste i verden og kan koste dyrt og lave fejl. har man ikke rullefelt, så kan man heller ikke vide om man bare har ramt et sted hvor den kan køre, eller om man har hk til gode fordi den render for magert/fed..

  • #5   18. nov 2009 Simon: Som udgangspunkt kun 1 pr. karburator, men er det en karburatortype med en dyse for mellemgas og en for fuld gas, så skal begge højest sansynligt justeres. Derudover kan det være der også skal justeres på nålene.

  • Fanta H
    Fanta H Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 4 Følgere: 11 Svar: 1.404
    #7   19. nov 2009 Nej det er ingen problem at lave lidt om på dyser og nåle og blandings skruer, problemet, er at ramme det rigtige blandings forhold, lige fra tomgang og op til fuldgas.

  • #8   19. nov 2009 man kan godt ramme noget brugbart med kig på tændrør osv. men på større multicylindrede motorer med mange hk kan man nemt ramme 10 hk ved siden af og nemt få en motor der ikke trækker rigtigt ved alle omdr...

Kommentér på:
Omdysning af karburator?

Annonce