{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.810 visninger | Oprettet:

Status for Aktion / Kampagne {{forumTopicSubject}}

Kære motorcyklister!

Det er med en vis bitterhed, jeg skriver dette.

Som I ved har MOTO og jeg haft møde med RFSF, hvor man faktisk accepterede at støtte os i en ”Se MC-en” aktivitet / kampagne. Dette tilsagn er man nu sprunget fra – under påskuddet, at det ikke var politisk gennemførligt. Man ville fastholde de tre kampagneområder, der var fastlagt af RFSF: Fart, udstyr og køreteknik, hvorom man vil producere nogle videoer og kommunikere dem gennem www.sikkertrafik.dk . RFSF har dog bistået os med medieadgang (TV2 Nyhederne) – tak for det.

Jeg har ikke haft held til at få kontakt med DMC, men jeg har været i kontakt med MCTC, hvor man igen bragte vort ønske op hos RFSF, men desværre uden resultat. Ydermere er der heller ikke i MCTC interesse for at gå ind i den type aktioner / kampagner.

Hermed er vi afskåret fra financiel støtte til en kampagne, vi – Moto og undertegnede – mener derfor, at der ikke er grund til at gå videre med en flyer / plakatkampagne. Vi fortsætter vort arbejde på hjemmesiden www.sikker-MC-trafik og vi kan og vil fortsat arbejde på redaktionelt stof gennem den trykte presse. Vi forventer faktisk et par synlige resultater heraf i de kommende uger.

Moto og jeg lægger altså kampagnefanen på nuværende tidspunkt. Bliver der væsentlige ændringer, samler vi den selvfølgelig op igen.

Vi vil gerne takke alle, der med råd, dåd og tilkendegivelser har bakket op om dette, Anders W, der har lavet et flot og kreativt arbejde med flyers, Rene Kure der fortsat arbejder på hjemmesidelayout, Daj 72, der skaffede os domænenavn og domæne, Frank S der vil levere Bikerfriend mærker til kampagnebrug og endelig alle Jer, der bare har meldt jer for at hjælpe. Jeg har noteret jeres navne ned, og kommer muligheden igen, bliver der kaldt på Jer.

Tak!

Mvh

Knud J



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Status for Aktion / Kampagne
  • #1   30. apr 2008 ... Og nu gik vi ellers med forhåbninger til at man endelig ville høre på os "syndere" for en gangs skyld - men ak nej - tingene er som de plejer at være - træerne VOKSER altså ikke ind i himlen...

    Bare nu ikke FOR mange af os mc-ister ryger den vej for tidligt...


  • #2   30. apr 2008 Nu har jeg ikke lige fulgt så meget med i dine tidligere indlæg Knud, men hvad er der ellers brug for ihenhold til støtte, for det er ikke mc'er eller køre vi mangler der har jeg allerede snakket med en stuntperson, der gerne vil hjælpe og der kan også skaffes bike, men fortæl, for har som sagt ikke fulgt så meget med i det.. smiley

  • #3   30. apr 2008 Fremtidige ulykker vil jo blive analyseret nærmere, så de nøjagtige årsager bliver klarlagt. Men ingen tvivl om, at venstresvingende biler og biler der kommer ud fra en sidevej, står for deres andel af årsagerne.

    Billisterne er for dårlige til at bedømme fart/afstand og krydrer man det med lidt travlhed/stress så har vi en farlig cocktail.

    MEN der er også mange MC'ere (vi må også liiige kigge indad) der kører alt alt for stærkt. Og der vil tallene fra de fremtidige analyser tale deres tydelige sprog.

    Desværre skal der nok flere lig på bordet (denne sæson er jo startet ud med en meget trist statistik), før RFSF måske får øjnene op for at en kampagne, der eventuelt retter sig BEGGE veje, vil have en berettigelse.


  • #4   30. apr 2008 Knud og MOTO

    I er begge velformulerede og, naturligt nok, rigtigt meget involveret i sagerne. Kunne læserbreve med indhold fra jeres ovenstående indlæg ikke komme til deres berettigelse i de skrevne medier. Dem er der masser af.

    Jeg forstår frustrationen og stiller mig ligeså undrende overfor den den passivitet I møder. Og så endda fra de parter, som ellers burde have den største interesse i dette emne.


  • #5   30. apr 2008 Et par små kommentarer:-)

    Så er bitterheden ikke værre, men det er sgu da noget fodslæberi.

    Al respekt for, at man vil have større viden, men det hindrer jo ikke, at man starter en "Kig to gange" kampagne nu.

    Nej, jeg tror heller ikke at vi kunne forebygge bunker og buler af uheld, men kunne vi bare forebygge et, så havde det været det hele værd.

    Jesper fra Svendborg er inde på noget af det vi stadig kan gøre, og som på lidt længere sigt endda nok kunne hjælpe.

    Vi kan skrive artikler, notitser og læserbreve - og det kan vi alle. 200 mand, der sender hver sit brev har langt større gennemslagskraft en to mand, der sender 100 hver!!!

    Alle dette lands lokalaviser skriger efter redaktionelt stof - vi kan give dem noget!

    Frank S(vores allesammens BikerFriend) kom op med en bragende god ide til vore billeder som Anders W har lavet: Indgangs og opstarts billeder til antenneforeninger!!!

    Der er andet, der kan gøres - faktisk uden midler!

    Som nævnt, regner vi faktisk også med et par stykke mediedækning de kommende uger.

    Sidst men ikke mindst-

    Vi (og RFSF)har haft emnet MC sikkerhed oppe i landsdækkende TV 4 gange. Hvergang med en noget anden indgangsvinkel end nogensinde tidligere set.

    Vi har fået klarhed over, hvor vi har RFSF, vi har fået klarhed over, hvor vi har MCTC, vi har opdaget, at man ikke kan kontakte DMC´s formand.

    Vi har fået en stribe MC-ister engageret - det påvirker med sikkerhed deres bevidsthed, vi har fået produceret materiale til vor egen sikkerhedshjemmeside, vi har en mand igang med at lave den - så skønt der er en vis bitterhed, så har de mange timer altså været frugtbare:-)


  • #6   30. apr 2008 Herfra blot et kæmpe skulderklap til Moto og Knud.

    Har selv gennem mange år (sam)arbejdet med Politi og andre myndigheder/organisationer i færdselssikkerhedens tilsyneladende knapt så hellige navn. Men hvad for mange af os er indlysende logik og sund fornuft er for andre (læs: etaten) officielt et spørgsmål om prioritering/ressourcer og politik samt, viser det sig, manglende vilje.

    Det ser ud som om, det er nøjagtig den samme mur, de to gæve kæmpere er løbet ind i.

    Rigtigt ærgerligt og skuffende er det især, når ens egne interesseorganisationer heller ikke reagerer positivt eller bakker om omkring initiativer til fordel for trafiksikkerheden.

    I bliver nødt til at holde ud i to.

    Kæmp videre, og få gerne nogle flere soldater med i ”kampen”



  • #7   30. apr 2008 Carsten:

    Moto kom mig i forkøbet, men så bekræftes spørgsmålet – og her i forkortet form:

    ”etablerede interesseorganisationer”… hvem??

    Vi kan hurtigt udelukke samtlige kørelæreorganisationer, FDM, og så kunne jeg fortsætte, der hvor Knud og Moto slap.

    Jeg ønsker HVIRKELIG,at jeg tager fejl.

    Det er ikke ment som en provokation Casten, men oprigtigt som et nødråb!



  • #8   30. apr 2008 Hej Hekto:

    Jeg er ubetinget enig i dine meget saglige og også fornuftige betragtninger.


    Kan supplere med at der allerede i indeværende år kommer en stramning i kravene til at bestå en køreprøve.

    I forbindelse med aflæggelse af praktisk prøve til kat. A (mc), skal en del af køreprøven aflægges på et køreteknisk anlæg, for at sikre at aspiranten besidder de krævede køretekniske færdigheder.

    Dette må da være et (af mange) skridt i den rigtige retning?

    Jo, kunne man sige… og nej kunne man også sige.

    Øvelserne har været lovpligtige gennem de sidste ca. 20 år!


  • #9   1. maj 2008 Carsten:-)

    Nu vved du jo godt, at jeg faktisk betragter dig positivt, husk lige det:-)

    Interesserede organisationer????

    DMC ???? Det eneste de overhovedet kan sige er: "Kurser" Det er i og for sig OK, men hjælper os overhovedet ikke, når der skal etableres kampagner med andet budskab - dte er ikke det de vil, og i øvrigt har jeg uden held søgt kontakt med dem.

    MCTC????? JoJo, det var da et prisværdigt arbejde og Lene stiller da også gerne op til at dele vore løbesedler ud. Hun har også haft vor aktivitetsoplæg oppe i Rådet, hvor man endnu en gang sagde Nej. Dernæst har hun haft sagen oppe på MCTC bestyrelse - MCTC ser det ikke som deres opgave at etablere eller gennemføre kampagner - den har jeg på skrift!

    Jeg er bange for, at begge disse organisationer sidder i rådet af en og kun en grund - nemlig at kunne vræle op ved lovforslag, som ikke passer dem - i og for sig OK, men noget tyndt!


  • #10   1. maj 2008 Hej Carsten

    Jeg har selv været et af de medlemmer du nævner, men er lidt usikker på hvad det er for et arrangement, og hvilke medlemmer der skulle have deltaget.

    Enten er det min fremskredne demens, eller også er der noget, der er forbigået min opmærksomhed.


  • #11   1. maj 2008 Carsten:

    Der er ikke tale om noget rabiate forslag af nogen slags. Det handler om to budskaber, et i hver retning:

    Til MC: opfør dig så du er nogenlunde forudsigelig
    Til Bilist og MC: Kig to gange, inden du foretager dig noget!

    Der er udarbejdet 4 grafiske oplæg og lånt et 5 fra det tyske politi.

    De er fremlagt som forslag, selv om de er ret langt fremme.

    Det er ikke noget, ret mange kan være uenige i.

    Det her med at kigge på lovforslag er ikke noget jeg har fundet på. Dels kan du faktisk finde det i en tidligere tråd(fra et aktivt DMC-medlem) og dels er den sætning jeg skriver, nærmest et ordret citat fra Lene Michelsen.

    Jeg er helt klar over at processen er løbet langt hurtigere end normalt, men det var jo netop fordi, folk dør derude!!!!

    Vore oplæg eller tilsvarende er noget, der kan være aktiveret på en uge, netop fordi forslagene er så neutrale og helt apolitiske.



  • #12   1. maj 2008 Og så røg der endnu en.......

  • #13   1. maj 2008 Hvad er nu det for noget!!!?? Hvad er det så lige RFSF er godt for? Først siger de at de gerne vil være behjælplige, men lige pludselig, så vil de ikke pga. det ikke var politisk gennemførligt. Hvad er det for en undskyldning at komme med. Er det bedre at der dør flere mc'ister? Den lille smule respekt jeg havde for rådet er da gået helt i fløjten idag. Det kan da godt være at der sidder nogle mc'ister i rådet, men jeg har også set et interview med Rønn og en af disse medlemmer, og han virkede satme ikke for skarp! Jeg er målløs.....

    MOTO og Knud: I skal have al den ros I kan få for den store indsats I har gjort og forsat vil gøre for at åbne deres øjne, men de gider umiddelbart ikke at hører på den alm. borger, som oplever ulykkerne på nærmeste hold. Skræmmende.


  • #14   1. maj 2008 Interessant betragtning.

    Ved ike, hvor mange der har set Tommy Rønn's interview med Mogens Wilbert, men det er at finde på FDM's hjemmeside.

    TR spørger ham, hvorfor man ikke gør noget ved de ulykker, hvor MC-ister overses.

    Hertil svarer MW, at man ikke kan føre kampagne mod noget folk IKKE gør eller er opmærksomme på.

    Det er korrekt nok ikke det letteste at gøre, men betyder det, at man bare skal lade stå til???

    I øvrigt - kan man ikke rejse opmørksomhed om noget folk ikke har erkendt med egen opmærksomhed - hvordan F..... har man så solgt så mange mobiltelefoner????


  • #15   1. maj 2008 Daj 72

    Jeg tror faktisk ikke vi er lagt for had, jeg har jo talt med de mennesker.

    Jeg tror de er del af et meget rigidt system, der nu endelig har besluttet en handlingsplan. Den process har nok været så lang og tung, at de nu ikke vover at revidere den.

    Det er bare trist, at vi skal have konsekvenserne af sådan en skræk på vejene:-(


Kommentér på:
Status for Aktion / Kampagne

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce