Polering

Polering

Medlemmer: 120
Forside Forum Medlemmer Annoncer MC-er
1.134 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 3 Svar

Varme under polering. Varme under polering.

<b>Nu bliver der snakket meget om at varmen i emnet er vigtig under polering.</b>

Men hvor stor betydning har det egentlig? Og hvorfor?

Og hvor højt skal tempraturen egentlig op?

Og hvad sker der hvis det bliver for varmt?

Og er det vigtig at det bliver varmt lige fra man begynder på grov poleringen?

Håber der er nogen der kan svare på de ting her.

Mvh Stig


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Elektriker 700 kr.
  • Montering og installation af opvaskemaskinen 650 kr.
  • Flytning af stikkontakt - 15min 500 kr.
  • Hjælp til at samle en BRIMNES seng fra ikea 750 kr.
  • Help with bicycle gears that are slipping 210 kr.
  • Skift af vandhane i køkken 800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Varme under polering.
  • #1   7. feb 2007 Hej Stig

    jeg så først dit indlæg igår sent og fik ikke svaret , da der ikke er andre der har forsøgt at svare prøver jeg.

    "Men hvor stor betydning har det egentlig? Og hvorfor?"

    min erfaring er at der skal en del varme til før at det bliver godt , jeg er klar over at jeg har advaret meget med varmen men det er igen kun fordi jeg selv har prøvet at rive dele med for meget varme , og rive ....ja det er simpelthen at trække streger eller huller i aluen fordi den bliver MEGET bøld når den bliver varm , (se mit fotoalbum side 4 , sidste billede) det skal dog siges at den bør/skal blive så varm at du ikke kan holde på den uden handsker. Med chance for at lyde latterlig prøver jeg med den her.....når du kommer ned til din bil her i vintermånederne er der på kolde dage godt med rimfrost på bilen hvis du sammenligner denne overflade med feks. glasblæst eller slebet aluminiums overflade er det nogenlunde sådan overfladen ser ud når du skal starte med at polere , hvis du på bilens rimfrost tager din hånd uden handsker på og kører stille og roligt ned over feks. en rude , udglatter din varme fra hånden rimfrosten til det bliver en blank og glat isoverflade , det samme gælder for aluminiumen når den får varme er det med til at udglatte den overflade som er revet op med glasblæsning eller sandpapir...... (ja jeg gjorde hvad jeg kunne)


    "Og hvor højt skal tempraturen egentlig op?"

    hvor dybt er , for dybt ? det er individuelt små dele kommer der hurtigt varme i og store dele tager noget længere at få varme i , nogen præcis varme grad kan jeg ikke komme med , men en kort udgave kunne være at du fandt et gammelt skjold eller lignende (måske noget som var revnet) og prøvede dig frem indtil du fandt ud af hvor varmt du syntes er for varmt , du kan se det på aluen med det samme , jo varmere en del bliver jo mere forsigtig skal man være med trykket ind mod skiven , hvis man som dig polerer delene monteret på cyklen er der stor chance for at man aldrig når en ideel arbejdstemperatur fordi varmen forplanter sig i resten af cyklen , hvis det er et motorskjold er der også den mulighed at det forplanter sig i de væsker der er i motoren , vand og olie , og på den her måde kommer der aldrig en ordentlig temperatur i den del der skal poleres , hvis delen er monteret på cyklen er min erfaring at man kan være pænt hård ved den her tænker jeg på at køre det samme sted hele tiden og trykket på delen med maskinen.


    "Og hvad sker der hvis det bliver for varmt?"

    (se mit fotoalbum side 4 , sidste billede) ja jeg skulle også lære det og delen på det billede......ja det er bare en omér....jo tykkere en del er jo mere varme kan den tåle og jo tyndere den er jo mindre varme kan den tåle , hvis en del bliver for varm kan der komme de grimme slibespor som på billedet , det ser ikke ud som om at jeg har prøvet at polere men mere som om at jeg har prøvet at slibe den med alt for groft sandpapir , så det korte af det lange er , at hvis delen bliver for varm kan man ødelægge delen enten ved at deformere den eller lave så dybe spor i den at det ikke kan reddes.


    "Og er det vigtig at det bliver varmt lige fra man begynder på grov poleringen?"

    både ja og nej , og varmen skal nok komme , men når man starter er det som du selv siger for-poleringen og her er det ikke så vigtigt med varmen da man jo helst skal have glattet overfladen ud for div. ujævnheder og helst ikke lave flere ujævnheder end der allerede er , men efterhånden som du får glattet den ud og skal gå over til den endelige polering er du ved at have arbejdet en rimelig varme i delen og der er praktisk når du så skal til at polere for her er det godt med noget varme som beskrevet med isen længere opppe.

    "Håber der er nogen der kan svare på de ting her."
    ja jeg prøvede , men om det var nogen hjælp ved kun du ? smiley

    Mvh Jørgen....


  • #2   7. feb 2007 Tak skal du ha Jørgen.

    Synes det gav lidt forståelse for det med varmen når man poler.
    Men lidt sjovt at når aluen bliver bløder, så kan man lave et bedre resultat.
    For vil jo mene at det nemmer blev ridset når det var blød.
    Men har godt fanget det med at man ikke skal presse så hårdt når først det er varmt.

    Mvh Stig


  • #3   27. jul 2007 Hej tutti. Hvis du vil polere på noget rusfrit, skal du være ommærksom på varme. Hvis emnet bliver for varmt danner det "flammer". Dvs. emnet bliver misfarvet.


Kommentér på:
Varme under polering.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce