{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.654 visninger | Oprettet:

Hvem ved noget om Vespa GL 150...?? {{forumTopicSubject}}

Ved at handle en Vespa Gl 150 af en ældre herre på 70. Han har købt den for en del år siden uden papirer, men han har et stykke papir/købsnotat fra tidligere ejer hvor der står at den er fra 1961.

Hvordan checker man det..? Og hvordan søger man papirer - motorkontoret eller Skat.?

Den ser intakt ud uden buler og skader men skal have en kærlig hånd. Starter fint. Fået den meget billigt, så der er plads til restaurering om nødvendigt. Hvor handler man stumper.?

Hilsen Stig - 1.gangs Vespa ejer


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvem ved noget om Vespa GL 150...??
  • #1   9. sep 2013 Motorkontoret ER skat......! Måske kan de sige noget om den, udfra stelnummereret - måske ikke. Det er sgu lidt som vinden blæser......
    Hvis du vil være sikker på årgangen, skal du nok prøve at spørge i Vespa klubben, om der er nogen der ligger inde med stelnummer lister.


  • #2   10. sep 2013 Og du må ikke give mere for den end du kan hugge den op til stumper hvis du ikek kan få tilladelse til registrering ved skat. Ved nogle tilfælde hvor de er gået helt i baglås selv om man ved hvem tidligere registrerede ejer er.

  • #3   10. sep 2013 Stelnummeret er ofte så rustent på de gamle Vespaer, at det er totalt ulæseligt. Find et sæt papirer, vis dem til synsmanden og så giver han dig tilladelse til at hugge det nye nummer i den. Bare min ide

Kommentér på:
Hvem ved noget om Vespa GL 150...??

Annonce