{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  BMW K 100 RS
  • #1   19. feb 2012 Hvis de ryger ved start er det paraplyerne i topstykket der lækker lidt, olieafbrænding, men det forsvinder ved kørsel, dog er det jo noget der på et tidspunkt bør laves.

  • #2   19. feb 2012 Jeg ville nu slet ikke være bange for kilometer i den motor - hvis cyklen ellers virker velholdt.

    Læste på et tidspunkt en artikel om nogen som splittede en K 100 motor HELT ad, da den havde kørt 230k kilometer, og der var ikke et eneste komponent som målte slid uden for tolerancerne.


  • #3   19. feb 2012 K100 er en dejlig maskine.. Som Lasse skriver at hvis motoren er velholdt og lyder godt så er der ingen problemer..

    De kører fantastisk og er relativt nemme at gå til hvis man vil skrue selv. Delene er til at skaffe på Ebay til en ok pris men skal man have dem nye hos BMW er det lidt pebret men det er fordi der sjældent sker noget.. så skal de jo tjene på det smiley


  • #4   19. feb 2012 Har haft en i et par år. Utrolig stabil touring mc der aldrig gør vrøvl, selv når den bliver pisket over lange stræk. God benzin økonomi, stabil i sving, men føles lidt klodset på de små veje ind til du har lært den at kende.
    Den kan snakke lidt fra forkæden og strammeren når de har paseret 60-70 tusinde km, men det betyder ikke noget hvis man kan leve med lyden.
    De kan ryge lidt i opstart hvis de har stået længe på sidestøtteben, men det holder op efter få sekunder hvis den er ok.
    Første årgang havde lidt småproblemer, så hvis du kikker efter en fra 87 og frem er der ingen problemer.
    Men gå altid efter en velh. der ikke bærer præg af svinekørsel.
    Eneste negative ting der kan siges er, at den er lidt kedelig, for den går aldrig i stykker smiley


  • #5   19. feb 2012 har kigget lidt paa denne
    http://www.a11mc.dk/gal/brugt/BMW_K_100_RS/12/


  • #6   19. feb 2012 Ser ganske fornuftig ud. Kan se at den er med ABS, det havde den ikke i 86, er det eftermonteret ? der er flere andre ting der ligner noget fra en nyere model.....det er da kun et plus, men prøv at spørg sælger.

  • #7   19. feb 2012 Hej ole

    her er den paa en anden side siger vist lidt mere
    (link fjernet)


  • #8   19. feb 2012 Så var det ikke helt galt set ang. ombygning smiley
    Spørgsmålet så om den er godkendt med de konstruktive ændringer, for det skal du sikre dig at få på skrift. Men det er da et kæmpe plus at det er der.


  • #9   19. feb 2012 Hej Ole

    ja det har du ret i , ved du hvem der kan godkende det?


  • #10   19. feb 2012 Det er synshallen der godkender det ombyggede og påfører papirerne "Godkendt med konstruktive ændringer "
    Men med alt det tummel der har været de senere år med konstruktive ændringer, skal du sikre dig at sælger har klaret af med en evt. afgift hos skat. Så husk at få alt på skrift medsyn til ombygningen.


  • #11   19. feb 2012 Ok tak

    har skrevet til saelger , saa maa se hvad han svare


Kommentér på:
BMW K 100 RS

Annonce