{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda CB 500 Hornet MC SYD BYTTER GERNE

Kr. 84.995
105 visninger | Oprettet:      



Type:
Andre
Årgang:
2024
Kilometer:
1
Motorstørrelse (ccm):
471
Hestekræfter:
48

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

CB500 Hornet. Sælges. Denne maskine er designet til at skille sig ud i bybilledet med sit aggressive look og aerodynamiske forbedringer. Den er bygget til at opfylde A2-kørekortets krav uden at gå på kompromis med kraften – takket være en 471cc motor, der yder 35 kW og 43 Nm. Et opdateret ECU giver en forbedret acceleration og Honda Selectable Torque Control er nu standard.
Denne streetfighter kommer med en imponerende chassis-specifikation, der omfatter 41mm Showa SFF-BP USD forgaffel, Showa bagdæmper og to bremseskiver foran med firestemplede kalibre. Når natten falder på, vil du sætte pris på det helt nye LED-forlygte, der sikrer fremragende sigtbarhed. Og for en fuldendt køreoplevelse introducerer Honda en ny 5-tommers TFT-skærm med Honda RoadSync, der lader dig forbinde din smartphone nemt via en nydesignet og baggrundsbelyst 4-vejs kontakt.
Honda CB500 Hornet er ikke bare et navneskifte. Det er en evolution af Honda's 500-serie streetfighter, der bringer den op på linje med den imponerende CB750 Hornet, med højteknologiske detaljer og en stil, der vil gøre den til en favorit blandt Europas motorcyklister.
Tilgængelig i tre farvevarianter: Matt Gunpowder Black Metallic, Grand Prix Red, Pearl Himalayas White
Uanset om du er ny på to hjul eller nedtrapper fra en større model, er CB500 Hornet klar til at levere en spændende og behagelig køreoplevelse med lave driftsomkostninger og en by-stil, der ikke går på kompromis.

Kontakt


Vis telefonnummer
6630 Rødding (Sønderjylland)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce