{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.555 visninger | Oprettet:

Første rejseoplevelse på MC! {{forumTopicSubject}}

Hej V-Stromers…

Så fik jeg min første rejseoplevelse på mc!
Jeg vil dele den med jer med små korte facts.

Med topbox, sidetasker og frk. Birgitte bagpå min Suzuki DL 650, tog jeg turen til Holland tur/retur sammen med nogle venner. Vi havde lejet et hus nær Kollum i en uge, men det (måske) interessante for os V-Stommers er, hvordan var oplevelsen så?
Og joh… oplevelsen var god. V-Strommen gjorde godt!

V-Strommen, med Birgitte bagpå, kunne i virkeligheden gøre det bedre en én af vennerne der kørte single på en retro-maskine. Vi måtte sænke hastigheden lidt, for at han syntes det var sjovt at være med J.
Men til gengæld kunne vi ikke følge med min svogers Suzuki GSR600 ved småveje med sving osv.

Motorvej: V-Strommen er en slider!
Måske kunne de andre maskiner køre stærkere på nogle strækninger. Men V-strommen (og jeg) kunne bare holde en march-hastighed, der gjorde at vi bare kunne blive ved og ved… og ved!

Sidevind: Ah… det er ikke det bedste. V-Strommen er lidt sidevinds-følsom.
Vi var oppe på 135 km/t (GPS hastighed) i moderat sidevind. Og det syntes frk. Birgitte på bagsædet ikke helt så meget om. Og især ikke når vi skulle overhalede lastbiler.

Max hastighed: Vi var oppe på 150 km/t (GPS hastighed). Og det har jeg lovet frk. Birgitte, at vi ikke kører mere! Det var for stærkt for hende. Det brød hun sig ikke om!
På min V-Strom viste ”klokken” 165km/t, så den er altså meget gavmild.

Sædet: Vi sidder altså godt på en V-strom. Men max siddetid er 1½ time. Ellers får man sgu´ for ondt i røven!

GPS: Jeg bruger TomTom Rider 2. Min søster (GSX750F) og svoger (GSR600) brugte Garmin Zumo 550.
De ville ikke altid den samme vej, men de fandt dog begge hen til de steder, de var programmeret til!
Så hvad er bedst? Aner det ikke, men GPS’en er uvurderlig på en længere tur!

Kan jeg anbefale en V-Strom til andre?
Absolut!
Når jeg tænker på at de andre kørte på single-maskiner, så gjorde V-Strommen det rigtig godt med Frk. Birgitte og oppakning det rigtig godt!
V-Strommens fjende er sidevind. Den opretsiddende siddestilling, gør at man er meget modtagelig for sidevind.
Til gengæld sidder både fører og passager komfortable.

Hmm… alt for lang en smøre!
Det skulle have været et kort indlæg.
Men sådan blev det. Håber nogle kan bruge indlægget til noget.

Mvh. Henry
V-Strom DL 650


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Første rejseoplevelse på MC!
  • #2   14. jun 2008 Ja 650-eren er sidevindsfølsom - og ja man får sgu ondt i r.... hvis man kører mere end 1½time - derfor har jeg købt et sæde fra en DL1000. Det er 2 cm højere og dermed 2 mere polstret smiley med hensyn til at køre snoede veje og kurver - den kan køre næsten lige så stærkt som sportsmaskinerne - den er faktisk skide sjov at køre sving på. det er ikke cyklen der ikke kan køre sving - det er oppe i vores hoveder, at den ikke kan - ha ha ha. (kender absolut godt til situationer, hvor man tænker fuck!!! - men der er ikke cyklens skyld :-))
    Vi har været i tyskland (harzen og omegn) flere gange og der er masser af fede sving lige fra hårnåle til de store, hvor der kan komme meget fart på - og det klarer DL-erne faktisk rigtig godt - og så kan man køre i flere timer uden at få ondt i nakken eller håndleddene smiley
    Alt i alt er jeg super glad for min maskine.

    Hilsen Maj-Britt


  • #3   16. jul 2008 lyder rigtig godt godt og som en fed tur.
    Jeg syntes også den er meget sidevindsfølsom, men så igen jeg har ikke voldsom meget erfaring har kun haft denne og en cb500 på det år jeg har kørt så har jeg kørt lidt på min kærestes BMW men det tæller vist ikke. Men glæder mig til vi skal til norditalien til august, fået lidt mere mod på det og Jeg kender godt til de der fuuuck situationer, men helt klart oppe i hovedet ikke i tvivl om min lille dl650 vil mig det godt, hvis jeg bare følger den.
    eg får nu ondt og krampe i hånden på gashåndtaget, men har købt en lille anordning som jeg skal have sat på, så jeg kan bruge håndroden til at holde farten, spændt på hvordan det fungere.
    MVH Mette


  • #4   16. jul 2008 hmm ved ikke hvad den hedder, men det minder lidt om et håndtag på en stok hvor man kan hvile håndroden, men mon der findes så mange slags. så håber det løsningen, syntes bare jeg kører 20 km kan jeg mærke det i hånden,

  • #5   16. jul 2008 Hej..
    Lige et god råd til Annemette, når i kommer ned i bakkerne, så fjern din fartholder, den kan være skyld i nogle dumme oplevelser. Har selv en, rigtigt behagelig på langtur, men ikke sjov at have siddende når der skal køres bare lidt sjovt...
    Håber I får en god tur...


  • #6   17. jul 2008 Hej Mette.

    Håber dig og R.... får en god tur, kan ikke huske hvornår i skal afsted.
    Og også lige de bedste ønsker for jer den 8/8 smiley , ønsker jer al mulig held og lykke med fremtiden.
    Kærlig hilsen Jimmy

    PS: It´s all in your mind....... Den lille Strom kan alt på de små veje, ved hvad jeg snakker om da jeg har set folk køre fra hårdt pumpede sportsmaskiner, på deres Veeeeeeeee-Strom på små veje og bjergveje. Så kør du bare fra R.... på hans store BMW når i kommer derned Hi Hi


Kommentér på:
Første rejseoplevelse på MC!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce