{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.592 visninger | Oprettet:

Endnu en gang- Tøffere eller Øffere???? {{forumTopicSubject}}

Jeg sidder her og undrer mig.

Da vi havde det første træf i Randbøl, var det et smash-hit over 60 deltagere.

Da vi så havde træf i Flauenskjold, var det et smash-hit - selv om det pissede ned.

Så havde vi sørme et kanontræf i Flemløse - bunker og buler af deltagere - og jeg var i svømmebad iført styrthjelm!

Så var der træf i Stokkebjerg - over 60 forhåndstilkendegav, at de ønskede at deltage. Da det kom til stykkte var vi et par og tredive. Vi havde et kanongodt træf, men vi kunne faktisk have været en del flere.

Nu lægger Mogens og Linda så faciliteter til - og vi har stadig mindre end 20 tilmeldte - på trods af af træffet finder sted i Dannevangs skønneste omgivelser.

Hvad er det lige, der skal til for at få deltagerantallet op???

Skal vi skaffe en Bornholmsk pole-dancer?
Skal jeg optræde i mit tætsiddende skriggule latexundertøj??
Skal vi hyre en stripper???
Eller kommer du og læser digte op for os????

Det er lidt tyndt - det her. Jeg er ikke i tvivl om, at vi får en aldeles herlig week-end - hvorfor ikke komme og dele den med os????

Herind og ager - selv om deadline er overskredet, er jeg ret sikker på at Rene hitter en løsning for din deltagelse:

http://www.motorcykelgalleri.dk/for_messageDetail.aspx?MSG_ID=175800


....hvem ved - måske bager Gert fra Vejle en kage????


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endnu en gang- Tøffere eller Øffere????
  • #1   2. jun 2012 Jeg tror det handler om økonomi for de flestes vedkommende. Som bekendt har man jo valgt at indføre og fastholde krise her i landet, og da arbejdsløsheden tydeligvis ikke bliver mindre og mange har fået frataget deres dagpenge, kan 600 kr. + forbrug godt blive en temmelig stor udgift.

    Måske har mange valgt at lade cyklen stå stille uden plade på, da det måske kan spare dem lidt, og så er det triste forårsvejr vel også en faktor.

    Med andre ord, så tror jeg - og syntes også at kunne fornemme det rundt omkring - at folk har helt andre ting i deres tanker og hverdag, lige for tiden.

    Det var bare hvad jeg kunne bidrage med, som forklaring.


  • #2   2. jun 2012 vi ved jo alle har travlt med diverse gøremål smiley og ingen rutter med pengene unødigt,men okay jeg har indbetalt til træffet og glæder mig til at se nogle glade festlige tøffere igen smiley

  • #3   2. jun 2012 Som den nok super passive Tøffer (for tiden), kan jeg sige at jeg og mindst et par stykker mere blot har for meget at se til.

    Jeg har svært ved blot at "spå" hvad jeg har tid til allerede næste dag, så flere weekender frem er helt umulig at se.?

    Det kunne være fedt hvis man bare kunne komme hvis det passede den dag, men jeg har fuld forståelse for at det som arrangør vil være helt umuligt at planlægge efter :S

    Kan man nu kun én dag, synes jeg 600kr er i overkanten for det, men igen, har stadig fuld forståelse for både pris og arrangørene, også i den sammenhæng.

    Et forslag kunne måske have været, at prøve at høre om der var bedre stemning, for en et-dag-arrangement, med pris derefter.? -Altså at hele træffet blot var en enkelt dag, istedet for en weekend? (ved ikke om det er en god ide, det er blot en tanke)

    Anyway, så ønsker jeg alle et super fedt træf og er slet ikke i tvivl om , at det bliver både sjovt, muntert og festligt uanset om der er 20 glade tøffere, eller 60 smiley


  • #5   3. jun 2012 halløjsa,,

    enhver må jo planlægge efter eget ønske og tid <.-<9

    pt er jeg vel inviteret til 5-7 træf - bare i en radius af 70 kilometer!

    og faktisk kniber det at nå bare de mest lokale tiltag ,

    ingen mudderkastning eller gruppepres kan bedre tilslutningen tror jeg smiley

    min forventning er såmænd bare godt humør glade mennesker god mad hygge med et par fadbamser musik og lokale køreture , om vi er 25 eller 100 betyder ikke noget,,vi hygger sgu bare

    mvh tøf tøf lau


  • #6   3. jun 2012 Lau, dit gode humør, trækker sq altid i smilebåndene smiley

  • #7   3. jun 2012 OK Johnny

    Du har en pointe - vendingen ER provokerende- med overlæg.

    Jeg undrer mig simpelthen og vil gerne have en eller anden form for forståelse af, hvad det er der sker.

    Måske har Nygaard ret, måske skal der arbejdes med endagsarrangementer i stedet.

    Du skal i hvert fald have tak for din tilbagemelding, og det gælder alle, der har svaret og kommer til at svare her.

    Vi skal simpelthen have fundet ud af, om Tøffetræffet har en fremtid, og i hvilken form. En ting er ihvert fald sikkert - med 20-30 deltagere har vi simpelthen ikke de samme muligheder som vi har med 60:-)


  • #8   3. jun 2012 Der er mange ord jeg nok heller ikke kan li´... Men jeg udstiller da ikke min feminine side af den grund, da jeg nok bare ikke er nærtagende nok . . . . LOL

  • #9   3. jun 2012 Hmmm...... Nu har jeg været med til alle træf.... undentagen det første og kun en kort visit på fyn.
    Efter at ha tænkt på denne tråd siden igår er det træf på Sjælland det bedste jeg har været med til. Det kom helt ned på jorden og vi kom hinanden mere ved. Der behøves ikke være kæmpetelt og livebands. Vil man det kan man jo tage en flok afsted til et af de tonsvis af træf der finder sted over hele Danmark. Det er fedt, har gjort det en del år.... i de såkaldte unge år.... blinkende smiley.

    Dermed ikke sagt de andre træf ikke var gode, men for mit vedkommende er jeg er kommet dertil at et træf behøves ikke slåes stort op.
    I bund og grund er det jo for at mødes og lære andre spændende mennesker at kende og at komme til og køre steder man ikke sådan lige selv havde fundet på..... og så lækkert mad om aftenen og en kølig pilsner eller to..... og så få snakket og fortalt historier osv.....

    jeg ved godt jeg er een af de sløve hunde, der først har meldt til i sidste øjeblik. undskyldningen er en lille diskusion med mig selv om jeg skulle tage fri eller ej. Det lander nemlig lige i en arbejsdweekend. Konklusionen er jeg tager fri.... har jo fået købt ny telt og den skal jo bruges.... ss.

    synes måske ikke vores hyggelige træf skal sættes ned til endagstræf, men man skal måske bare holde det nede på jorden. Ikke noget med stort telt osv...... jeg foretrækker hyggelig samvær frem for prom og pragt.

    Hygge
    Sprit


  • #11   4. jun 2012 Johnny : Nu var det jo ikke ment som en støddende ting, det jeg skrev.

    Jeg mener at det har en fin virkning, at kalde det for "Øffere". Som du jo selv kan se, virker ordet efter hensigten.

    I den forbindelse tror jeg at det er vigtigere at forfølge emnet, fremfor ordet. Kan Knud bruge et ord, der kan få folk ud af busken, mener jeg at det er fint nok. Vi er da store nok til at kunne tage det, vil jeg mene smiley

    Kan se at din ryg også er noget lort - Vi er sgu´ mange der render rundt med den slags. Men go´ bedring med det.


  • #12   4. jun 2012 Forkert weekend lige som sidste år

  • #13   4. jun 2012 Niels:

    Sådan ser du det muligvis, men lige siden 1. Tøffetræf har vi holdt fast i anden weekend i juli-det var et direkte ønske fra deltagerne:-)


  • #14   4. jun 2012 jeg tror folk gemmer deres surt tjente penge i disse tider,
    den der forbandet krise har sku taget godt fat i befolkningen, og med rette hvad kan vi efterhånden putte vores penge i, alt vi kan købe i dk. bliver jo produkseret i udlandet.

    NÅRE JA øl laver vi da stadig ;o)


  • #15   4. jun 2012 Så meget mer grund til at tage på træf Ib;-)

    Forresten-iflg. Diverse økonomer mangler danskerne ikke penge, de tør bare ikke bruge dem.


  • #16   6. jun 2012 Knud: og så er der også alle dem der godt har turde bruge en masse penge de IKKE havde smiley

  • #17   6. jun 2012 <b>HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA og JUBII JUBII JUBII JUBII JUBII</b>

    ..... så er der nulstillet og vi starter forfra ......


  • #18   6. jun 2012 AK AK eg fortryder at jeg fik læst alle de forskellige indslag, der er par gode indimellem ,Jeg kan godt forstå kurt at han er uforstående for den
    lave tilslutning mennnnn lige frem at svine ham til er ikke iorden . Hr Staufenberg smiley der er nogen der stadig har råd til at hygge os lad nu være med at give politikkerne skylden for at du har for mange udgifter iforhold til din indtægt, hvis du ikke har råd er det din egen skyld måske ?
    Altialt op med humøret alle sammen.
    Jan odense : you got a point smiley


  • #19   7. jun 2012 Vil bare lige nævne at jeg jo ikke er den eneste i landet, der står med forhøjede udgifter, og ingen job i udsigt. Og naturligvis skal folk sgu´ da hygge sig for deres surt optjente penge.

    Ville bare gøre Knud opmærksom på at det ikke er folks egen skyld, at man har valgt krise i Vesten, samt at vi er rigtig mange der gerne ville have et job og lidt penge til de stigende udgifter.

    Ved godt at virkeligheden er kedelig, så jeg skal undlade at kede Jer mere med den smiley


  • #20   7. jun 2012 Jeg føler mig nu ikke tilsvinet - men tak for den pæne tanke:-)

    Jeg åbner tråden i en provokerende tone, fordi vi faktisk skal have nogle synspunkter på banen. Det er ret åbenbart, at der er sket noget med holdningen til deltagelse i disse arrangementer, og vi skal jo tænke lidt i, hvad fremtiden kan indebære:-)


  • #21   7. jun 2012 Tøffer eller Øffer

    Yder eller nyder

    jeg er da også en af dem der undrer sig over at der er registreret 845 medlemmer i Danmarks fedeste gruppe og det kun er muligt at stampe max 20 op til det årlige træf.

    Nogle er altid mere aktive end andre, men tilbage i 2006 da jeg medlte mig ind var der en del der arrangerede ture rundt i det ganske land selvom vi var nogle stykker der allerede dengang prikkede lidt til de "passive" medlemmer.

    Finanskrise eller ej. Træf på toppen kom sidste år ud med underskud for første gang samtidig med at de forskellige festivaler: Roskilde, Skanderborg og Jelling opruster så selvom nogle mener at vi er ramt af finanskrise, tror jeg ikke på det.

    jeg tror at årsagen skal findes i "de gode år" hvor alle vi med lidt friværdi skulle leve vores drøm ud og have støvet det 35 år gamle kørekort af. Vi købte så en cruiser fordi vi er fra generationen før plastik cyklerne. Nu er drømmen så falmet lidt for manges vedkommende og der køres ikke så meget som man havde drømt om.

    Vi er så nogle få stykker der holder fast og triller videre og må indrette os på at det generelle aktivitetsniveau er faldet.

    Som medarrangør af det første tøffetræf synes jeg at det ville være ærgeligt hvis det døde ud, men måske skulle det reduceres til en enkelt dag selvom mange måske kommer langvejs fra. Man kunne også forestille sig et koncept i stil med det første træf hvor vi får et hjørne på en Biker venlig campingplads. Så vil det være muligt at reducere prisen, hvis det er den der er årsagen.

    Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at flashe logo'et på årets træf og så må vi se om der evt. er nogle fra sydsjælland eller sydhavsøerne der melder ind til 2013. Det er vist det hjørne af kommunen som vi mangler for at have været landet rundt.

    Gert


  • #22   8. jun 2012 KNUD : Som du selv ved, kunne jeg aldrig drømme om at svine dig til, men der er vel altid nogen der ønsker at mistolke budskabet. Det handlede bare om at du fik sat alle i bås, på grund af økonomernes udokumenterbare påstand om at vi har penge nok. Virkeligheden er som bekendt en anden, og krisen skal helt sikkert nok fortsætte med den politik man føre.

    Det er fint at der er forskellige indkast i forhold til den manglende tilmelding og aktivitet, her på siden også.
    - Eksempelvis kan man jo godt forestille sig at mange har udlevet sin drengedrøm om at få 2 hjul under sig. Nu er det så prøvet, og en tilbagevenden til det kedsommelige liv, genoptages. Det kan sagtens være en valid forklaring. I så fald må der jo være tilmeldt en masse "skindøde" medlemmer i denne gruppe, hvis antallet er 845 medlemmer. Måske man kunne rydde op i dem, uden at jeg skal kloge mig på hvordan det kunne gøres.

    At ændre til 1 enkelt dag, tror jeg har den modsatte virkning. Så bliver det mere et "Hej med Jer, vi køre en tur" - arrangement. Jeg tror ikke at det er en go´ ide.



  • #23   8. jun 2012 Stauffenberg:

    Jeg er da helt klar over, at ikke alle har det økonomisk helt let, selv om der faktisk som sum er flere penge i de danske borgeres kontrol, end der nogensinde tidligere har været:-)

    Vedr. endagsarrangementer er jeg ikke helt uenig med dig. Vi har hvert år - også i år haft mindst et arrangement, hvor vi har kørt en fællestur med deltagelse af 20+ cykler, og det synes jeg fortsat vi skal have.

    En endagstræf kunne meget nemt få karakter af sådan et arrangement.

    Andre end du, Gert og jeg må have en mening om dette:-)

    Kom frisk frem med den - Opfordring til ALLE


  • #24   9. jun 2012 Ved nærnere omtanke, så er jeg enig stauffenberg. Jeg tror faktisk ikke det er så god en ide, det med at cutte det ned til endags-træf, MEN man kunne måske hæve antallet af tilmeldte ved at gøre begge dele til en mulighed. Altså ved at det foregår hele weekenden og dem der så kun kan den ene dag, kan for en lidt mindre pris være med denne dag. -Sådan mener jeg også det var da Bobber stod for det i Nordjylland.

    fx. de 600 for en hel weekend og 400 for én dag.

    På den måde tror jeg man får flere med og er det ikke bedre at være fx. 20 om fredagen og 60-70 lørdag, end "kun" 20 hele weekenden.? smiley


  • #25   9. jun 2012 Nogle kan måske kun være med en dag grundet manglende likviditet, andre måske grundet manglende tid.. Nogle fra begge lejre ville måske nok komme med, hvis den mulighed forelagde.? smiley

  • #26   9. jun 2012 Nygaard:

    Det er ingen ilde ide, men kan den ikke blive ret svær at administrere??

    Sidste år, valgte vi simpelhen muligheden fra efter at have talt med en del af tidligere års deltagere. Rationalet var, at havde man råd til at bruge 400 dask på et træf, så havde man da også råd til 600 - når det komer til stykket, hvor tager du så i byen og bliver fordret en hel weekend for 600 dask - det er ikke mange basseører mere, end det koster at være hjemme:-)


  • #27   9. jun 2012 ingen penge har jeg ALTID masser af smiley

  • #29   22. jun 2012 Personligt synes jeg tøffetræf er super hyggelige, stort telt eller ej... Jeg ved af erfaring at man kan hygge sig fint også selv om man skal sove i et hjelmovertræk med indendørs swimmingpool smiley hverken sidste år eller i år er det muligt at komme til træf, men håber da bestemt det vil lykkedes igen. Nu flytter vi tættere på Danmark, så der håber jeg da også vi har mulighed for at deltage lidt mere. (Det kniber jo lidt når man bor over 200 km. fra den danske grænse). Ja der er en masse passive medlemmer, men mon ikke der kommer en enkelt eller to "nye" når der holdes træf? Jeg tænker bare at det er godt man får debatten, men synd det bliver sådan noget pludder. Hold træf, men lav det i det omfang tilmeldingen giver mulighed for. Jeg skal skam nok komme når jeg har mulighed for det og kan kun opfordre andre til også at prøve det... Og Knud, jeg tager hatten af for alt det arbejde du og dem der arrangere træffene laver

  • #30   26. jul 2012 Helt enig med Rebekka , det behøver ikke at stort , småt kan mange gange være bedre , mere hyggeligt mere nærvær , jeg vipper også hatten for dem som påtager sig at arrangere træf , der må komme dem der kommer , krise eller ej .

Kommentér på:
Endnu en gang- Tøffere eller Øffere????

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce