{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.544 visninger | Oprettet:

Råd søges {{forumTopicSubject}}

Hey drenge.. jeg fatter minus af tysk. Så er der en der gider hjælpe mig at tage stilling til den her hjelm. Syntes den er herre fed. Men kan ikke forstå hvad de skriver om den..!
På forhånd tak.

http://www.louis.de/_10436affbcdc9a4a3d88eb558e746151be/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=161&anzeige=0&page=0&artnr_gr=204017

HanZidk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Råd søges
  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 280 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.690
    #1   28. jan 2008 www.freetranslation.com

    smiley

    Men min personlige mening, er at det er noget lort. Der er supermeget vindstøj i den, og lukkemekanisme og visir virker klejnt lavet...
    Jeg ville personligt ikke turde køre meget mere end 100-120km/t med den.

    Man får hvad man betaler for...


  • #2   28. jan 2008 Det der er ikke svært. Læs det med danske øjne. Lyder næsten ens.
    Material: Thermoplast
    Gewicht: ca. 1550g
    De 2 liner her er lette nok.

    Visier: kratzfest, klar sowie integrierte Sonnenblende kratzfest, getönt
    Ridsefast visir, samt integreret solvisir. Tonet.

    Belüftung: Oberkopf- und Hinterkopfbereich verstellbar, sowie Kinnbelüftung
    Jamen det beskriver de steder der er udluftning. Toppen af hovedet, bagved samt ved kinderne.

    Futter: Sanitized® Innenfutter, komplett herausnehmbar
    Santized for der kan tages ud.

    Verschluss: Ratschenverschluss
    Låsetypen. Gætter på det er en kliklås. Alternativet er en dobbelt D lås.

    Prüfungen: ECE 22.05
    Godkendt denne dato.


  • #3   28. jan 2008 Kanont.. Tusind takker... Det er sku flot arbejde drenge..!

  • #4   28. jan 2008 Min er faring med Carberg er så langt fra Sajmons.
    Jeg har denne model:
    http://www.louis.de/_100f14909c0449c64e5f9b2133bbb6e5d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=836&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=204341

    En hjelm af denne type (street-look) vil altid have mere vindstøj end en alm. klaphjelm. F.eks sammenlignet med justissimo fra samme mærke. Men det kan jo dæmpes med ørepropper. Hvilket er en god ide ligegyldigt hvilken hjelm man har.
    Kvaliteten er god nok, og låsen sidder også godt fast. En tilhænger af en D lås vil altid være skeptisk overfor en kliklås.
    Visiret er kraftigt på min hjelm, og går også vint i hak, så jeg kan køre med det åbent uden det klapper i.

    Hvis hjelmen sidder godt nok på hovedet, så er beskyttelsen jo god nok. Så ingen grund til at være bange for at køre stækere end 100-120 km/t med den.

    Min kone har forgængeren til Justissimo hjelmen, Just1, og den er hun glad for. Den er 5 år gammel nu, og har aldrig fejlet noget. Og er selvfølgelig mere vindstille en den du har kig på. samt min egen.


  • #5   28. jan 2008 Hey Jesper.. Det er desværre ikke en Caberg, men Airoh hjelm.. Har aldrig hørt om den, men går ud fra at når det kommer fra louis.de så er det vel udenmærket kvalitet. Det med vindstøj, det kan klares ved at lægge sig ned på tanken, og gemme sig bag kåben smiley så det er ikke det store problem..! smiley

    Hvad syntes i om prisen, virker det ikke okay for sådan en hjelm ??


  • #6   28. jan 2008 Upser. De lignede hinanden gaske meget, så tog lige fejl :o)

    En Airoh har jeg også haft, og den var jeg skam også glad for. Tror den hed S2000. Den var den mest støjsvage jeg har haft til dato. Overgik min Schubert på det punkt.


  • #7   28. jan 2008 Okay.. jeg tror sku jeg bestiller en...! Den er forholdvis billig, og jeg kan rigtig godt lide designet..! Men er der en måde man kan hitte ud af hvilken størrelse man skal have, uden at kører ned til en forhandler og prøve hans ??

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 280 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.690
    #8   28. jan 2008 Det er efter min mening en nogenlunde pris for en dårlig hjelm - og det undrer mig at du ikke vægter din sikkerhed og komfort højere end det...

  • #9   28. jan 2008 Sajmon --> Selvfølgelig går jeg op i min sikkerhed..! Men jeg kan bare ikke lige se hvorfor den skulle være dårlig.. Skidt med vindstøj, det genere mig ikke.. Men tror du ikke den opfylder de sikkerheds krav der nu engang er til Mc hjelme ??

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 280 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.690
    #10   28. jan 2008 Jo det gør den da - men så heller ikke mere.

    Hjelmgodkendelser er udelukkende baseret på crashsikkerhed af skallen - ikke fronten.
    Fronten er noget tyndt flimmerværk, visiret slutter ikke specielt tæt, og lukkesystemet til visiret er for klejnt så det ryger nemt af hvis man smider sig ned. Lige nu og her virker det som noget ligegyldigt, men den dag du står på hatten vil du nok ærgre dig hvis du valgte en svag hjelm og fik smasket ansigtet på grund af det.

    Jeg ved godt at ens "forfængelighed" dikterer ens valg af tøj og udstyr alt for ofte, men det er altså dit hoved som er indeni den der - ikke en liter mælk eller en ny forlygte...

    For kun 70 euro mere kan man f.eks få en Schuberth R1, og for de samme penge kan man handle f.eks Shark eller Nolan i deres lagersalg hvor de har forårstilbud.


  • #11   28. jan 2008 Sajmon: De hjelmtest jeg har liggende, er det ikke altid den dyreste hjelm der er vinderen.
    Fælles for dem der er med i de test jeg har liggende er, at de alle klarer de gældende godkendelseskrav. Nogen bedre end andre.
    Så pris og sikkerhed følges ikke altid ad.

    Kan godt være en 6.000,- Shark har en anelse bedre stødabsorbtion end en Airoh til 1.500,-. Men hvis den billige sidder bedst på hovedet, og ikke kan rives af, så er den mere sikker.

    Da jeg købte min Schubert i sin tid, prøvede jeg også en Shark der var dyrere, men selvom det var den rigtige størrelse, kunne jeg med låsen lukket, hive den af hovedet.
    Og det var endda med vejledning fra Gitte Aagesen i hvidovre, som har ganske god forstand på MC udstyr...


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 280 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.690
    #12   28. jan 2008 Tag ikke fejl - jeg ville aldrig drømme om at påstå den dyreste hjelm ALTID er bedst - for det har du ganske ret i, ikke er tilfældet.

    Men lige netop den her Airoh, er noget billigt skrammel efter min mening, sammen med en masse andre hjelme jeg også synes var fede, men reelt var for billige og dårligt lavede.
    Alle dem jeg nævner, har jo bestået minimumskravet af forskellige tests for at få en godkendelse, så sikkerheden er mest et problem forfra i min verden.


  • #13   28. jan 2008 Ja nu fik jeg jo også set lidt på den Carberg som du Jesper har, den ligner jo meget den der Airoh hjelm, Den er jo også rimlig fed at se på..! og prislejet er jo stort set det samme.. Så tror jeg ryger på den istedet.. det er også et mærke man har hørt om før..!
    Sajmom --> Hvilken hjelm kører du med ??


  • #14   28. jan 2008 Sajmon: Ok, har ikke set modellen live, så det kommer dig til gode.

    Brian: Carberg er nu et ganske stort mærke. Bare ikke det fanatikkerne råber højest om, for det er jo et billigt mærke. Men har nu haft en hjelm samtale med Klavs Lyngfeldt (fra Bike) og han mener nu også Carberg er et ok mærke.
    Du skal lige være opmærksom på, at luftindtaget foran kan man ikke lukke for, så i ydersæsonen kan den godt være kold, hvis man ikke har en god halsvarmer der går godt op.


  • #15   28. jan 2008 Jesper --> Det lyder bare super. Jeg kører næsten altid med hjelmhue, så det problem er løst med luftindtaget..! smiley

  • #16   28. jan 2008 Hej Dorthe.

    Nej bestemt ikke... Det er også derfor jeg skal ned hos den lokale forhandler og prøve div. hjelme inden jeg bestiller på nettet.... Hvis jeg nu holder mig til Carberg hjelmen, så er det jo bare at prøve den, og hitte ud af hvilken størrelse jeg skal bruge...


  • #17   28. jan 2008 Nåå det var godt... smiley

Kommentér på:
Råd søges

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce