{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
980 visninger | Oprettet:

Stjålet YBR 125 Fundet :-D {{forumTopicSubject}}

Fundet smiley

Kørte ud til Bazar Vest hvor jeg snakkede med 5-6 andre motorcykelister, de gav mig et par gode råd om hvor jeg skulle kigge i området. De viste mig hen til et stisystem, hvor der tit var unge der lå og brændte stjålne motorcykler af.

Jeg når at køre 200 meter op af cykelstien, da der kører en patruljebil ind foran mig og stopper mig. Jeg forklarer dem situationen og de fortæller mig, at de er på udkig efter nogle unge som skulle ligge og køre rundt på en motorcykel. Efter min snak med politiet ringer jeg til min bror, han kommer på cykel 10 min efter. Lige da han kommer hen til mig, ser vi dem. Han hopper bag på og vi sætter efter dem. De har ikke opdaget os, men de kender stisystemet, det gør jeg ikke, så de slipper fra mig. De kører over en bro af en sidevej, min bror hopper af ved broen og jeg kører den anden vej. Jeg finder dem ikke, men da jeg kommer tilbage til min bror ved broen står han med sin cykel smiley Han havde stillet sig i vejen da de kom kørende og taget fat i styret og sagt han godt ville have sin motorcykel igen, hvorefter de stikker af, han kører efter dem, men kunne ikke fange dem.

Folk kom til fra området og fortalt hvem den unge var, der havde kørt motorcyklen. Så må vi håbe, at politiet kan gøre noget ved det, men chancen er nok lille.

På den 1/2 dag de har haft den, har de fået fjernet skivebremselåsen, ødelagt tændingslåsen, tankdæksel, fjernet stelnummeret og smidt nummerpladen væk. Min bror var glad for at få cyklen tilbage, men der skal da bruges nogle dollars på en værkstedsregning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stjålet YBR 125 Fundet :-D
  • #1   29. aug 2008 mon ikke man kan få genindhugnisattest til stelnrummeret ligesom man kan til biler?

  • #3   30. aug 2008 hey, det var godt du fandt den. jeg var en af de mc der viste dig stisystemet..

    fik i fat i navnet på ham der tog den? så kan politiet nok godt finde ham.. kan oplyse at els kan du prøve at spørge wassin der hvor du så os!! han har den cafe.. og kender en del i området...

    faktisk en skam vi ik li fik udveklset nummer for vi kørte jo li forbi dig og viste dig ind til stien... vi holdte li 500m længere nede og røg en smøg i 10 min.. for at vente på en mere som sku med ud at køre.. ku els ha været lidt sjov med lidt ræs på stisystemet gg når nu polittiet heldigvis var forstående.

    men sku trist de fik ødelagt så meget så hurtigt.. sur røv


  • #4   1. sep 2008 Til Kasper S

    Ja det var fedt.... og tak for hjælpen. Tror desværre ikke politi gør noget ved det.


Kommentér på:
Stjålet YBR 125 Fundet :-D

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce