{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Husaberg FS650E [Tidl. motorcykel] 2005

1.911 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Anders F
Mand | 49 år | Oprettet: 1. jun 2009


Husaberg FS650E

Årgang:
2005
Motor:
1 Stamper. DOCH. Fiskekutter :-) 628cc.
Hestekræfter
Målt til 62,3 på hjulet
Fælge
Motard med guld Talon nav
Dæk
Supermoto. 160 bag. Det kan liiige være der når den ene side af dækket er slebet med en flapskive. Standard er 150.
Topfart
Jeg har rundet 190 på gps, og der var lidt mere tilbage. Så mon ikke 200. Men det kræver man er HELT ned bag "kåben" og arme og ben klemt helt ind :-). Dette med 16/40 gearing. Nu kører jeg med 15/42 som er langt mere passende for min smag. Nu laver den reneogså powerwheelilies i 4. :-))))
Tuning
Karb fintunet med perfekt jetting. Komplet Doma system. Dobbeltfjedre på ventilerne.
Vapor Trialtech instrument
Radialberemser, er originale på 2005.
Styling
Klistermærker er vigtige!!!! Men den står ellers ret original bortset fra bagskærm/lygte. Det kan diskuteres om Svenskerfarverne er kønne, men de er bare ret Husabegske, et unikt kendetegn. Kunne nu godt finde på at gøre den til "min egen" i en sort stil. Ved ikke om jeg nænner det.
Ekstraudstyr
Vapor Trialtech. Bagenden.
Bemærkninger
Den står virkelig pæn! Jeg har tidligere haft en 2003, og der er en del mere saft i denne. Den er også født som SM model, med den helt rigtige opsætning, som tilfældigvis passer perfekt til min vægt. Tidligere tiders elstartproblemer er væk med 2005 modellen. Min 2003 har 2 gange forstuvet min ankel:-( den er bare sindsygt hurtig på de små veje hvor jeg vil påstå at enhver anden mc får totalt baghjul! Den kan lægges uhyggelogt meget ned, og en udskridning kan nærmes reddes med benet som på en knallert :-). Og så vil den bare på baghjulet! 1,2 og 3 er ustyrlige, og i 4 kan den også vippes op med et skud benzin ved det rigtige omdrejningstal, og man sidder lidt tilbage på brættet.

Ellers er den totalt ubrugelig til længere ture. Den ryster, vibrerer og larmer som en pladevibrator, og efter 3o minutter sover både hænder og fødder :-). Men den kommer til sin ret i byen og på de små veje, selvom den også fint følger med på motorvej. Men behageligt er det ikke. Ren legetøj. Jeg er 40, og ter mig som en 18 årig det lige har fået kørekort når jeg kommer ud og rulle. SM SKAL prøves, og skal det være, så skal det ikke være en 140 kilo model. Denne vejer 109.
Kommentér på:
Husaberg FS650E
Annonce