{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda CB900F Bol d'Or 1982

6.552 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Søren D
Mand | 63 år | Oprettet: 29. jul 2010


Honda CB900F Bol d'Or

Årgang:
1982
Motor:
Standard
Hestekræfter
Fælge
Standard
Dæk
Topfart
Tuning
Nej
Styling
Original
Ekstraudstyr
Nej
Bemærkninger
Købte min første MC i 1982, en Honda CB360 fra '75 i sølle forfatning, men det var hvad jeg havde råd til. Efter en masse reparationer, forbedringer og udgifter solgte jeg den i '87 fordi jeg i mellemtiden havde købt bil og "glemte" at bruge MC'en.
I '03 købte jeg MC igen, havde først en Suzuki GSXR250, så en Suzuki GS850 og så en Kawasaki Z750. Men fandt ud af, at den rigtige MC måtte være drømmecyklen fra '82, som jeg dengang ikke havde råd til : Honda CB900F Bol d'Or.

Fandt så et flot eksemplar i sommeren 2010. På trods af det flotte udseende trængte den til en kærlig hånd, hvilket betød at jeg fik den til en absolut god pris.
Cyklen var blevet importeret fra Italien for 10 år siden, og havde så fået den store tur med omlakering + originale stafferinger m.m. Efter 5 år solgte manden den til en kammerat, som efter endnu 5 år solgte den til mig.

Efter skift af ledningsnet, 2 nye dæk, nyt kædekit og en udskiftet bremseskive bag gik den gennem syn uden anmærkninger.

Kilometertælleren står nu på ca. 7.000 km. Om den har været rundt en eller flere gange ved jeg ikke, men MC'en har haft lidt startproblemer i ny og næ, og jeg har konstateret en meget lavere kompression på cylinder 4 end på de 3 andre. Jeg har også lokaliseret utætheden til en eller begge udstødningsventiler, så topstykket skal af. Derfor har jeg netop afmonteret motoren, og regner med at få den skilt ad i løbet af juleferien. Slibning af ventilsæderne skal jeg nok have hjælp til, men ellers håber jeg at kunne udføre hele operationen selv. Tips og gode råd er selvfølgelig velkomne ;o)
Kommentér på:
Honda CB900F Bol d'Or
Annonce