{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki gsxr 750 (solgt) [Tidl. motorcykel] 1989

25.331 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

kim  w
Mand | 49 år | Oprettet: 26. feb 2005


Suzuki gsxr 750 (solgt)

Årgang:
1989
Motor:
org. 749cm
Hestekræfter
:)
Fælge
3,5x17 5,5x17
Dæk
mezler z6
Topfart
:)
Tuning
Mikuni 40mm tmr med tragte, Earls køler, Yoshimura knaster, Vance & Hines ventil fjedre, Akrapovic udstødning, Yoshimura heat shield, portet top, 1216 Wiseco kit, Vance & Hines power pack (justerbar styrebox)+ tændings forskyder, afbalanceret krumtap, afvejede og polerede plejlstænger.
Styling
Forstærket poleret JMC bagsvinger, øhlin bagdæmper, WP pro forgaffel indmad. Lucas fodhviler sæt. 520 kædekit med tsubaki x-ring gold, flame skiver for og bag. m-design bagende. Alle aksler og større bolte er lavet i titanium. hævet 5 cm i bagenden med lucas "kødben". GSXR 750 T batteri på da det er væsenligt lettere og meget mindre.
Ekstraudstyr
Bemærkninger
historien er meget lang men som i ser er jeg startet fra denne cykel som brændte i 2001. snøft! mistede lysten og er først startet seriøst for en måned siden! følg med i opbygningen her på min side. opdaterer siden med flere billeder snart.. ved godt at det er en gammel cykel men det har altid været min drømme cykel. vi ses derude.
D. 1/3-05 ja som i kan se er jeg nået lidt videre, har også fåer forgaffel på nu så nu kan den snart trille hen over gulvet... jubiii! læg mærke til det lækre grej jeg har skaffet; såsom øhlin bagdæmper og jmc bagsvinger :) der er også WP indmad i min forgaffel nu...
D. 9/3 se nu kan man se at det er en cykel, fik clip-on`er på og alt muligt.
26/3-05 ha ha ha nu kan i bare vente jer, har lige vundet et sæt 40mm mikuni TMR fladspjæld, yoshimura heatshield+div på ebay... så nu er jeg rigtig glad ;)
19/5-05 så er jeg tilbage, der er godt nok ikke kommet flere billeder men jeg kan røbe at jeg har brugt omkring 40000,- på ting de seneste 2 måneder så bare vent så skal i fandme se en gixx der virker.... håber jeg!!!!
Kommentér på:
Suzuki gsxr 750 (solgt)
Annonce