{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Harley Davidson Softail Deluxe “Cholo” style 2018

889 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Harley Davidson Softail Deluxe “Cholo” style

Årgang:
2018
Motor:
107 -1750 ccm Milwaukee-Eight(TM)
Som med tre andre medlemmer af Harleys nye Softail-familie bruger den nye Deluxe nu den fire-ventilede, delvist oliekølede 'Milwaukee Eight' 107ci V-twin, som introduceret i sin 2017 touring-serie og modificeret til Softail-brug via en ny oliekøler diskret placeret mellem nedrørene. Plus, da de er stift monteret i de nye Softail-rammer (i tourerne er de gummimonterede), kommer de også med to, ikke en, balanceraksler.
Hestekræfter
87 HK og 152 Nm
Fælge
16¨ Crome eger fælge (Ønskes 21¨)
Dæk
Dunlop White-walls dæk
Topfart
187 km/h
110 miles/h
Tuning
Styling
Cholo style

Cyklen har fået den helt store tur med ekstraudstyr (se billeder)

Fishtails

Masser af crome
Ekstraudstyr
Grimlin Bell (se billede)
Bemærkninger
Color (farve) Silver Fortune and Sumatra Brown

Den første originale Softail debuterede i 1983, før den udviklede sig til Deluxe. Derfra havde den et 37-årigt ophold i Harley-Davidsons portefølje, før det så sit sidste år i 2020.

Udseendet på Softail Deluxe har altid været deluxe. Det er den klassiske showstopper - født til at skille sig ud på en løbetur ned ad Vegas-striben. Nu, under den lyse krom, har du fået turen som en seriøst moderne maskine. 31 pund lettere, lettere håndtering, massiv kraft og acceleration og komfort hele dagen. Alt hvad en rytter forventer, som teknologien kan levere. Det er en kombination af vintagestil og moderne knowhow, der ikke ligner noget, der nogensinde har ramt boulevarden, sat til lyden af ??Milwaukee-Eight 107 V-Twin-motoren. Sæt dig ned i det komfortable nye sæde, og tag fat i det tilbagetrækkende styre. Start showet.

Det er min første cruiser, en drøm der er gået i opfyldelse. Fandt en lignende model i Australien, og straks kom den på ønskelisten. Brugte et årstid på at lede, og pludselig fandt jeg en ombygget en i nærheden af min bopæl. Glæder mig til at udforske den nye kørestil, og tilbringe timer på vejen med et kæmpe smil, og fluer mellem tænderne.
Kommentér på:
Harley Davidson Softail Deluxe “Cholo” style
Annonce