{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
746 visninger | Oprettet:

Alarm montering + Lys {{forumTopicSubject}}

Går med en ide´om at koble noget andet lys til min alarm, som kun lyser i forbindelse med de/aktivering og alarm. Hvordan klares dette bedst muligt? Lyset det drejer sig om er de her diode bokse fra Matronics. Er det muligt og skal man bruge et særskilt blink relæ eller standard relæ? Et diagram ville være guld værd


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alarm montering + Lys
  • #1   23. aug 2010 Kenneth, er ikke sikker på jeg forstår dig fuldt ud..

    MEN de fleste allarmer aktiverer blinklyset, ved at smide 12V på hver blinkkreds, og indeholder derved sin egen blinkrelæ. Du må forklare nærmere (link)

    De 12V der er at bruge af, er typisk, 2X50W CA. SÅ der er da lidt strøm at bruge af smiley


  • #2   23. aug 2010 vil have noget andet lys, altså ikk blinklyset, til at lyse ved hjælp af alarmen.... Hvordan bliver det sat op? Diodeboks - stel - alarm ledning (den til blinklys) - batteri ?
    Så spørgsmålet er: hvordan skal opsætningen være for at få alarmen til at aktivere f.eks denne boks http://www.matronics.dk/Tags/Vis/led-boks når boksen ikk er en del af lednings nettet ( den skal selvfølgelig kobles til strøm osv, men hvordan skal kablingen være?)


  • #3   24. aug 2010 Hvis den bare skal blinke, i den rytme, som alarmen ville have grort med blinklyset, er det simpelt...

    Plus til plus på dine diode bokse, og minus fra diodeboksene til stel....


Kommentér på:
Alarm montering + Lys

Annonce