662 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 13 Svar

Nytårsmenuen? Nytårsmenuen?

Ja, tiden er jo ved at rinde ud for 2007, og det skal selvfølgelig fejres med et brag. Både at et år er gået (og man har fået flere grå hår og rynker), men også for at byde det nye år velkommen (2008 bliver en fantastisk mc-sæson!). Hvad skal I have at spise?

Hos mig skal vi have fondue med kød af kalkunbryst, tykstegsfilet og svin. Der er store, hvidløgsmarinerede tigerrejer, cocktailpølser og bacon. Råstegte kartofler, salat m. diverse grøntsager og dressing, champignon, babymajs, gulerodssnacks og flütes. Til dessert: vanilie-, marcipan-, chokolade- og jordbæris m. små kager til. Og så er selvfølgelig champagne/mousserende vin og kransekage, når vi passerer midnat. Derudover er der øl, sprut, sodavand, chips, peanuts og slik resten af natten, indtil vi dejser om og lader det hele komme op igen smiley

Godt nyt hår!

Nytårsklasen


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Hjælp til hænge tv op , har forsøgt selv , men det mislykkedes lidt . . derfor brug for hjælp til at rette på det . Har ikke boremaskine eller skruemaskine og det er murstensvæg . 300 kr.
  • Rem hoppet af havetraktor 500 kr.
  • skifte ventilator 750 kr.
  • Opsætning af lille vitrineskab 750 kr.
  • Fjerne ukrudt, klip græs og græs kanter 2.500 kr.
  • Garderobe 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Nytårsmenuen?
  • #1   29. dec 2007 Vi lægger ud med en omgang Bruschetta på lunt brød smurt med olivenolie, derefter står den på vildsvinekølle med bagte halve kartofler, alt i salat og så slutter vi af med en omgang Creme Búle

    Og så en omgang massiv druk!

    Natmad? Hotdogs!


  • #4   29. dec 2007 Min nytårsmenu bliver en eller to gange kebab til en 20'er da jeg har vundet nytårsvagten (igenigen) :o(

  • #6   29. dec 2007 Menuen bliver først planlagt omkring mandag middag..... Det er jo ingen grund til at bruge så meget tid på at forberede det..... :0)

  • #7   29. dec 2007 Klaus Aalborg

    Det lyder lækkert . . . . . . . .

    Robert sur røv, har selv været på den flere gange øv øv

    men godt nytår til alle skal der lyder ..

    mvh


  • #8   29. dec 2007 Glemte lige at sige at Menuen bliver først planlagt i morgen eller Mandag . .. . . .


    : )


  • #9   29. dec 2007 Klaus ..
    Hvis i ikke allerede gør det .. så prøv rødvin i fonuen .. det er et SUPER alternativ til olie, dels så smager det himmelsk .. og dels er det ikke "farligt" ..
    Det er du nødt til at prøve en dag .. jeg lover dig for du aldrig kommer til at gøre andet!


  • #10   29. dec 2007 Flere ting,- men en sikker klassiker er den traditionelle kogte nytårs-torsk..


  • #11   29. dec 2007 M!chael (Slagelse): Bliver kødt så ikke bare kogt i stedet for stegt? Har ikke prøvet det, men det lyder spændende. Der er så mange forskellige slags måder at lave fondue på.

    K.


  • #12   29. dec 2007 Jo det gør det .. men også meget mørt ..
    især kalkunen .. altså .. det kan godt være i ikke "tør" til nytårsaften når nu det er noget nyt .. men prøv det en anden gang .. og alle kan være med slevom man ikke kan lide rødvin .. også børn ..


  • #13   29. dec 2007 Nogle venners og min menu står på



    Varmreget Peberlaks m/ frisk salat med rivagottedressing

    Pesto marinerede rejer
    Koldrøget Hellefisk m/ Asparges og Dressing


    Braiseret lammeculotte

    Kold rodfrugtsalat i appelsinmarinade

    Langtidsbagte vildmose kartofler
    Medallion af oksefilet serveret m/ Bløde Løg

    Salat med feta, ristede pinjekerner, soltørrede tomater samt haricotes verte
    vendt med hvidløgsolie

    Hjemmebagt Squashkage med hvid chokolade og vanillecreme


    Forskelligt lyst Brød og Smør


    Bliver så godt!


  • #14   30. dec 2007 Her starter vi med moules marine, efterfulgt af krondyrsfilet, med vanligt vildt tilbehør. Så overvejer sønnen at begå en eller anden kaloriebefængt chokoladedessert.

    Drikkevaren til maden bliver en italiensk chardonnay til forretten og en god bourgogne til hovedretten. Desserten må jeg rode lidt i gemmerne eter vin til, afhængigt af, hvilken kreation Ramses nu kommer frem til.

    Derefter kunne jeg forestille mig, at det er ret ligegyldigt, hvad der står på flaskerne.


  • #15   30. dec 2007 Havregrød med et tilhørende krus snaps.

  • #16   31. dec 2007 Jeg ved ikke hvad jeg skal have som nytårs middag.......
    Håber at kokken er lidt kreativ så det ikke bliver ligeså kedeligt som de andre dage.


Kommentér på:
Nytårsmenuen?

Annonce