1.495 visninger
|
Oprettet:
Ide til nytårsmenu {{forumTopicSubject}}
Jeg skal stå for forret og hovedret til nytår. Jeg er ret garvet i et køkken og elsker at lave god mad. Men jeg er lidt ideforladt. Er der nogen der har et par gode forslag. Det må gerne være eksklusivt.
jul 2006
Følger: 43 Følgere: 47 MC-er: 3 Emner: 93 Svar: 2.758
maj 2004
Følger: 8 Følgere: 5 MC-er: 2 Emner: 36 Svar: 973
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.741
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 30 MC-er: 1 Emner: 67 Svar: 1.221
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 30 MC-er: 1 Emner: 67 Svar: 1.221
aug 2007
Følger: 10 Følgere: 9 MC-er: 1 Emner: 16 Svar: 122
jun 2007
Følger: 49 Følgere: 108 MC-er: 11 Emner: 372 Svar: 6.435
mit råd er at lave noget af nutidens luksus nemlig det tidskrævende ,
kog en fond , langtidsbraser et stk kød i noget godt øl , kog den mest fantastiske suppe ,og server den som løgsuppe med et godt hjemmebagt ostebrød til , i det hele taget giv dig tid
god appetit .
mar 2006
Følger: 21 Følgere: 18 MC-er: 2 Emner: 185 Svar: 2.490
mar 2006
Følger: 21 Følgere: 18 MC-er: 2 Emner: 185 Svar: 2.490
jul 2006
Følger: 43 Følgere: 47 MC-er: 3 Emner: 93 Svar: 2.758
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 MC-er: 2 Emner: 10 Svar: 304
forret: Komposition af jomfruhummer og ravioli med flydende risotto
hovedret: Rilette af vildkanin med foie gras, trøffel, vanilje og chili
Dessert: Er endnu ikke helt besluttet
Natmad: klassisk rejemad
sammen med et par gode flasker Amarone på bordet skal det nok blive lækkert
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 4 MC-er: 1 Emner: 17 Svar: 53
jun 2007
Følger: 49 Følgere: 108 MC-er: 11 Emner: 372 Svar: 6.435
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
Nu ved jeg ikke helt hvor mange i skal være, men hvis ikke i er for mange så måske min menu jeg har tænkt mig at lave måske en ide. Den er ikke så svær hvis man er en 4-8 stykker er man flere kan det sgu godt blive lidt hektisk.
Jeg selv tænker på at lave følgende..:
Forret
Grønne asparges viklet i Serano skinke og ristede Hasslenøddeflager og Pinjekerner med ristet brød i hvidløgs olie og grøn Pesto.
Hovedret. Whiskey Flamberet Okse Medalioner i en Whiskey/Paprika/Thomat flødesauce med stegte skovsvampe og Hasselbach Kartofler tilsmagt Paprika og Timian.
Dessert: Pernod Flamberet Ananas med Vaniljeis. ( Men er ikke helt sikker kan godt være lidt for meget ild)
Bon appetit.
jun 2007
Følger: 49 Følgere: 108 MC-er: 11 Emner: 372 Svar: 6.435
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.741
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
mar 2008
Følger: 11 Følgere: 10 Emner: 94 Svar: 441
dig it, and you'll find your answer!
Ide til nytårsmenu