{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.042 visninger | Oprettet:

Trial, måske sporten for dig. {{forumTopicSubject}}

Til de som ikke har prøvet trial men måske gerne vil ud og køre lidt MC, men er lidt nervøse for farten og pengepungen er dette måske noget.
Trial vinder for tiden hurtig frem i Danmark, det skyldes måske at flere og flere ser det på youtube og eurosport. Alle de unge kan se at det er akrobatik, og at det virkelig kræver noget at være med på toppen.
Trial er gennem mange år blevet betegnet som en sport man bare kunne give sig til når man bliver gammel, det har ændret sig lidt på det seneste. Selvfølgelig kan du køre når du bliver gammel, vi har plads til alle og Classic vokser da også. Det fede ved trial er jo den udfordring der er, når man holder overfor en forhindring der skal forseres. Lykkedes det har man den bedste fornemmelse i kroppen om det så er på en helt ny cykel eller en gl. BSA hvor man lige har kørt over et mulvarpeskud :0)
Det er også her vi ser en masse forældre med børn der pludselig kan udfordre hinanden og lege sammen.
Trial er helt sikkert verdens billigste motorsport, hvis du køber en cykel til eks. 20.000,- kører på den i 1 år og herefter vil sælge kan den måske indbringe 19.000,- og så har man brugt max 2000 på reservedele på hele det år. Vi er pt. i stor fremgang og vokser nok hurtigere end alle andre sportsgrene, vil du ud og prøve kan du altid kontakte mig på www.trialaction.dk
Vi ses, Ole

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Trial, måske sporten for dig.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce