{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.106 visninger | Oprettet:

Fjerne maling på motor {{forumTopicSubject}}

Hej

Har en mc med malet motor. Det er grimt og det skaller. Er der nogle der vil have betænkeligheder ved at bruge en malingsfjerner på spray og derefter bruge en vaskebørste og rent vand? Vil gerne undgå afmontering af motor. Stel er pulverlakeret, så tænker det kan holde til det - eller hvad?

Vh Kim.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fjerne maling på motor
  • #1   5. mar 2018 Malingfjerner på spray uden at tage motoren af lyder "farligt"...

  • #2   5. mar 2018 Skal det gøres ordentlig, så skal motor da pilles af. Alt andet bliver noget klyt og kan komme til at se værre ud end før du gik i gang.

  • #3   5. mar 2018 Det lyder som en (ikke) god ide!! Husk lige at tage et par billeder før og efter hvis du kaster dig ud i det. Det er jo altid rart at se andres erfaringer smiley

  • #4   5. mar 2018 Kan vi få et billede? Evt tag noget cellulose fortynder på en klud, prøv så at se om du kan fjerne malingen med dette. Kan du det, er det 1 k spraydåse. Så kunne det være at du kunne tage en pensel og noget fortynder smiley

  • #5   5. mar 2018 der er ikke nogen grund til at fjerne maling der sidder som det skal. Konsentrer dig om at fjerne ir først. Brug roterende stålbørst og rens omhyggelig i bund, slib overgangene mellem det afrensede og det lakerede med korn 120 ,200 og til sidst en korn 400, slib hele blokken i korn 400 blæs alt støvet væk, tør over med fortynder ,afdæk omhyggelig alt andet end blokken varm rummet og maskinen op, gerne 28 grader sprøjt med grunder ved gennemslibninger vent 30 min og sprøjt hele blokken 2 gange . brug en rigtig god maling og resultatet vil holde i årevis .

Kommentér på:
Fjerne maling på motor

Annonce