{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Triumph Daytona 675 2007

11.532 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Ruben A
| 44 år | Oprettet: 28. jun 2007


Triumph Daytona 675

Årgang:
2007
Motor:
En veloplagt 12 ventilet, vandkølet, 3-cylindret, 675cc motor placeret nænsomt i et slankt aluminiumsstel med dertilhørende justerbar bagsvinger ligeledes i aluminium.
Hestekræfter
125 hk.
Fælge
Originale, front 120/70 ZR 17, bag 180/55 ZR 17
Dæk
Michelin Pilot Power
Topfart
260+ km.
Tuning
Original Triumph Race Exhaust (endnu ingen billeder). Sænket et par cm for og bag, ellers er den eneste tuning, ham der kører cyklen ;)
Styling
Carbon hugger, carbon heel guards, carbon sidepanels, carbon "potte"-skjuler, guldkæde og tandhjul, Pazzo-greb i "guld", original egosædeskal, Arrow mini-blink.
Original 2008-lak og stickers.
Ekstraudstyr
Original alarm indbygget, Xena skivebremselås med alarm og GPS-tracker monteret som ekstra tryghed. Både styrdæmper og en avanceret kørecomputer i frontpanelt er standardudstyr.
Bemærkninger
Ganske enkelt en vidundermaskine; skøn at køre på - skøn at se på! Er uhyggelig nemt kørt og har et moment, der slet ikke hører til i denne klasse. Den eneste 2-hjulede der virkelig lyder som en Formel 1-bil..!
Skamrost af mange, og selv japanerne er begyndt at rynke på næsen. :D
For 3. år i træk vinder af Masterbike, som er organiseret af det spanske magasin Motociclismo, og som hurtigt er blevet én af verdens bedste og mest detaljerede sportscykeltests - en test der bl.a. bedømmes af repræsentanter fra 16 internationale motorcykelmagasiner.
Kommentér på:
Triumph Daytona 675
Annonce