{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Royal Enfield Bullet (SOLGT) [Tidl. motorcykel] 2007

7.524 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Morgan
Mand | 48 år | Oprettet: 6. jun 2008


Royal Enfield Bullet (SOLGT)

Årgang:
2007
Motor:
500 Cc singel cylinder luft kølet med elektronisk tænding (dvs. ingen Platinder) deraf navnet Royal Enfield 500 Electra. 5 gear som sidder i den rigtige side, dvs i venstre. på den her er det normalt.
Hestekræfter
25 hk but who cares :-) (er uden den nye carburator og udstødning)
Fælge
(i letvægt's crom, med eger)
Dæk
Fordæk 3.25*19 - 4/6 PR og bagdæk 3.5*19 - 4/6 PR hvilket er mega hurtige dæk af gummi og en blanding af tyggegummi og superlim, LOL
Topfart
De siger fra fabrikken 125 Kmt men har faktisk haft den oppe på 90 mph = 144 kmt <-- no shit, var ned af bakke og med solen i ryggen, og det gik fint (dette var før den nye carburator & udstødning)
Tuning
Anden carburator samt kortere udstødning så den lyder rigtigt samt andet styrehus.
Styling
Orginal retro.
Ekstraudstyr
En kortere udstødning med lidt mere lyd, samt ny carburator samt maling af sidedæksel, ny styrehus og nogen nye bolte og blink før salg.
Bemærkninger
Anden carburator, kortere udstødning og andet styrehus, fik dog aldrig bygget den om til Cafe, solgte den istedet og købte en Triumph Thruxton 2008.

Nå men om Enfield :) tuk tuk tuk tuk tuk tuk......

I 1945 overtog inderne så produktionen af Enfield 100% en og derfra og frem til 2009 blev ikke meget ændret. Har kørt over 18.000km på alt fra små bumle veje til motorveje i indien på Royal Enfield

Der kom en ny maskine fra Enfield fabrikkerne, der kan komme plader på her i EU, i 2009. Den var med EFI så den kunne lever op til de nye krav. Personligt syntes jeg ikke de derfra lignede Enfield mere, så jeg er til modellerne før 2009 uden EFI. Så derfor solgt jeg denne Bandit.

Marts 2020 stoppede produktion af de gamle Enfields, og en helt nye serie med EFI naturligvis, er lanceret på markede. Dermed et farvel, til den længste kontinuerlige produceret model af Motorcykler.

Glad for fotoet med min far bag på. Han døde 2019 og nåede dermed desværre aldrig og se mit Enfield Big head 1968 projekt færdig :(
Kommentér på:
Royal Enfield Bullet (SOLGT)
Annonce