{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kina greb....

3.246 visninger | Oprettet:

En bruger her på galleri linkede siden shop.the2wheels.com hvilket resulterede i at jeg kom til at købe et sæt greb til min gixxer..
Er absolut ikke meget for det meste af det juks Kineserne får bikset sammen. Men var da positiv overrasket da jeg åbnede for pakken, rimelig pæn forarbejdning, og nydelig eloxering.

Ved nærmere eftersyn irriterer det mig at samlingerne på de 2 justerbare dele ikke passer ud for hinanden i yderste justering ( billede 2 som det er, billede 3 som det burde være)

Koblings grebet var yderst let at monterer. og passer perfekt.

Bremse grebet var lidt mere genstridigt, hullet skulle bores 0,1mm op, og der manglede en mindre udfræsning ( klaret med en fil, da det sidder gemt i holderen og er på undersiden Billede 4) desuden så er selve kroppen 0,4mm tykkere end den originale NISSIN, den kan dog være der og jeg tror det går, Skulle det vise sig anderledes må den jo en tur i fræseren ;-)

Prisen er der absolut ikke noget at sige til. 192,- incl. fragt. Og det rare postvæsen synes ikke jeg skulle betale ekstra ( så en tak til dem :-))

De ser sgu meget godt ud, og føles gode.

Et bedre billede må komme når der er vejr til det...

Brian S
Mand | 57 år | Oprettet: 6. jan 2012


Kommentér på:
Kina greb....
Annonce